הורדת קליפים איכותיים חינם

• הוסף לסימניות
להעלות לכאן

מי מוכן להעלות לכאן מה שהוא כבר הוריד ממילא?

• הוסף לסימניות
הכל חסום לי ואין לי אפשרות לגלוש יש למישהי אפשרות לשלוח לי.
תודה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוריד הכל ביחד או קבוצות ביחד ולא אחד אחד?

• הוסף לסימניות
בבקשה

זה לוקח לי המון זמן לעלות כי אני באמצע להוריד אז אולי יותר מאוחר

קבצים מצורפים

• topsy-turvy.avi
    17.9 MB · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי שטרן;881131:
הכל חסום לי ואין לי אפשרות לגלוש יש למישהי אפשרות לשלוח לי.
תודה.

נתיב פותחים את האתר הזה

• הוסף לסימניות
אם שלחו לי במייל הודעה (אחרי שנרשמתי והורדתי) שאני יכולה להוריד שבוע חינם אבל הם מבקשים כרטיס ויזה כדי שלא יהיה להם הונאה לעוד מישהו הם שלחו מייל כזה?

• הוסף לסימניות
איך אפשר להרשם בלי לתת כרטיס אשראי?

• הוסף לסימניות
איך מורידים?
לא הצלחתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 12213;884684:
אם שלחו לי במייל הודעה (אחרי שנרשמתי והורדתי) שאני יכולה להוריד שבוע חינם אבל הם מבקשים כרטיס ויזה כדי שלא יהיה להם הונאה לעוד מישהו הם שלחו מייל כזה?

אין צורך לתת פרטי אשראי בשביל להרשם.
האתר הזה כנראה קשור לאתר videoblocks. בוידאו בלוקס ההרשמה בתשלום, כשיש אפשרות להרשם חינם למשך 7 ימים, אבל צריך לתת פרטי כרטיס אשראי. שימי לב שכל ההפניות ל7 ימים חינם הם של וידאו בלוקס

• הוסף לסימניות
הודעת שגיאה

אחרי שאני רושמת שם משתמש ומייל הוא כותב לי הודעת שגיאה:mad:
ERROR: This email is already registered, please choose another one.
מה הפרוש?
מה לעשות?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה אומר שהמייל הזה כבר רשום לאתר וכנראה נתתם נתון אחד שגוי.
תנסו לעשות forget password ואז האתר ישלח אליכם למייל את הסיסמה הנכונה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 12213;881521:
זה לוקח לי המון זמן לעלות כי אני באמצע להוריד אז אולי יותר מאוחר

נשמח לעוד...

• הוסף לסימניות
זה בסדר אם אבקש ממי שיכולה שתכתוב לי את השם משתמש והסיסמא שלה כי אין לי אפשרות להירשם, משום מה זה חסום באתרוג, לאתר עצמו יש גישה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה