הורדת תמונה מסרט

• הוסף לסימניות
מכיון שאני לא כ"כ מתעסקת בתחום רציתי לשאול מי יכול לומר לי כיצד ניתן להוריד תמונה מתוך סרט dvd?
אין לי תוכנות של עריכת סרטים. אבל אולי בתוכנה פשוטה אפשר להוריד.
אשמח לקבל את עזרתכם
תודה מראש

• הוסף לסימניות
את יכולה להפעיל את הסרט ואז ללחוץ על המקש printscreen במקלדת, ולעשות הדבק בכל תוכנה שתבחרי, ואז לחתוך רק את התמונה- אבל זה לא יוצא באיכות מאד טובה.

• הוסף לסימניות
צילום מסך - על ידי כלי החיתוך.

• הוסף לסימניות
אפשר בדרך פשוטה יותר...
להוריד תוכנה כמו: vlc player (שאגב תוכנה מצויינת) ופשוט ללחוץ על כפתור שכבר עושה הכל גם מצלם את התמונה וגם שומר בלי לפתוח עוד תוכנות הנה הסבר קצר:

קבצים מצורפים

• צילום מסך.jpg
    KB 325.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יש אצלי משהו חינמי. אולי זה יעזור.
אין לי ניסיון איך עובדים איתו. אם נעזרת בזה, תעדכני איך עובדים איתו לתועלת הבאים בתור.

קבצים מצורפים

• לכידת תמונה מסרט.rar
    1.7 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Desp;815001:
אפשר בדרך פשוטה יותר...
להוריד תוכנה כמו: vlc player (שאגב תוכנה מצויינת) ופשוט ללחוץ על כפתור שכבר עושה הכל גם מצלם את התמונה וגם שומר בלי לפתוח עוד תוכנות הנה הסבר קצר:

בכדי להגיע למצב שיהיה את הלחצן הזה יש להכנס "לתצוגה" "פקדים מתקדמים"
אבל לאחר הצילום תמונה לא מצאתי היכן התמונות נשמרות???

• הוסף לסימניות
אחרי שאתה לוחץ על כפתור המצלמה, המיקום של התמונה הנשמרת נכתב לך למשך כמה שניות, ע"ג הסרט.

• הוסף לסימניות
תסתכל למעלה זה רושם לך היכן נשמר מברירת מחדל זה תיקיית התמונות שלי זה שומר כקובץ jpeg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה