התייעצות הורים לאטופיקים, איזה אמבטיה הכי מועילה??

• הוסף לסימניות
רק אמול או בלנאום.
ד"ר פקטרוביץ המליץ לי על תה קמומיל וסודה לשתיה .

• הוסף לסימניות
רופאת העור המליצה לי להשתמש בסבון לקטופיל. ב"ה עוזר מאוד!
זה הסבון:

• הוסף לסימניות
יש אחד שהבקבוק שלו צהוב, ועוד אחד שהבקבוק שלו תכלת.
תמונות מצורפות.

אז לפי התמונה, כן קניתי את מה שהמלצת (התכלת).
הוא לא היה לנו טוב אז חשבתי שאולי הוא נקרא תכלת ויש משהו ממש שקוף.
בכל מקרה תודה רבה. ואנחנו נמשיך בנסיונות.....

• הוסף לסימניות
והנה מגיע עוד ערב
והנה מגיע עוד אתגר...

איך נעבור את המקלחת...

שוב יהיו צרחות כשהמים יגעו בפצעים?!...

גם הסבון הזה שהמליצו עליו שורף וגורם לגירוי?...

אשמח לעצתכם מניסיון.

איזה סבון/אל סבון/קרם/שמן מומלץ מנסיון לאטופיק ברמה קשה?!...

איזה אמבטיה עשיתם והילד/ה יצא/ה יותר רגוע ופחות מגורה?!.

(מעבר לבלנאום/אמול שהם מאד חלשים ולא עוזרים במקרה שלנו)

תודה.
מכירה מקרוב לצערי :(
הרבה זמן לא הייתי אצל רופא העור אבל בזמנו (בילדותי) כשזה הציק לי יותר, רופא העור מנהל מחלקת עור בבית החולים 'משגב לדך' ד"ר אפרים שגיא המליץ לי להשתמש בשמפו לתינוק של ד"ר פישר - קמיל בלו סנסיטיב, (השמפו הצהוב שאיתו יש לי נסיון של שנים!) עד היום אני משתמשת בזה וזה עדין מאד!
בתור ילדה הייתי 'שורה' באמבטיה עם בלנאום הרמל פלוס, בשנה שעברה ניסיתי והופתעתי מכמה שבוץ של ים המלח עוזר פלאים! שורף בדקות הראשונות אבל אח"כ העור חלק ונעים! כמובן תלוי בגיל וברמת החומרה של מחלת העור.
על אף שעכשיו בעונת החורף העור בוער יותר וכן במזג אויר קיצון של שרב, וגם כשאני משתמשת בד"ר פישר העור יוצא בצבע של כוויה... אבל בזמן הרחצה הנוסחה הזו עדינה מאד ולא מציקה!

קבצים מצורפים

• timthumb.png
    timthumb.png
    KB 156.8 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
אז לפי התמונה, כן קניתי את מה שהמלצת (התכלת).
הוא לא היה לנו טוב אז חשבתי שאולי הוא נקרא תכלת ויש משהו ממש שקוף.
בכל מקרה תודה רבה. ואנחנו נמשיך בנסיונות.....
יש ללה רוש פוזה סבון מעולה. ליפיקאר סינדט ג'ל רחצה.
זה ניסיון יקר, 104 ש"ח.
לאחד הבנים שלי הוא ממש מעולה. (לשני ממש לא).

• הוסף לסימניות
שאלה שתמיד מציקה לי, כאשר יש לילדה שלי התפרצות של אטופיק - מה עושים עם השערות של הילדה? משתמשים בשמפו רגיל ומרכך? אם לא האם התכשירים האחרים מתאימים גם לנקיון השיער?

• הוסף לסימניות
שאלה שתמיד מציקה לי, כאשר יש לילדה שלי התפרצות של אטופיק - מה עושים עם השערות של הילדה? משתמשים בשמפו רגיל ומרכך? אם לא האם התכשירים האחרים מתאימים גם לנקיון השיער?
שמפו רגיל ומרכך ממש יכולים לגרום לגרד.
אחד התכשירים של ג'ונסון שהעליתי פה הוא גם שמפו (הצהוב),
ויש גם שמפו קצף של חברת מוסטלה,
וגם שמפו טיפולי של חברת קמדיס.
וכן גם הד אנד שולדרס טוב להרבה אטופיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה