מנסיון?לכתחילה
תודה רבה!!!
לכאורה אפשר.דרך אגב,
גם בבחירות אפשר עם רישיון או חייבים ת.ז.?
ברור, כמעט ואין דבר שאי אפשר עם רשיוןדרך אגב,
גם בבחירות אפשר עם רישיון או חייבים ת.ז.?
לצורך פתיחת חשבון חובה ת. ז.לא מוצאת את הת.ז. שלי![]()
זה ממש לא מצחיק.הייתי בבנק פעם כשאיזה אישה הגיעה לשאול את הבנקאי האם אפשר להזדהות עם רב קו......![]()
התשובה היא ברורה: החבר'ה שם בכנסת כנראה מעולם לא החזיקו רב קו בכיסם, לא הם ולא בני משפחותיהם, וכנל כל המשפיעים עליהם וסביבתם הקרובה..זה ממש לא מצחיק.
זה דווקא מאד עצוב, כרטיס שיש (כמעט) לכולם בכיס עם תמונה ושם, וא"א להזדהות איתו בשום מקום.
כי המדינה ה'חכמה' שלנו לא חשבה על הרעיון הכ"כ פשוט הזה שייקל על כ"כ הרבה אזרחים.
נראה לי שכל הדיבורים האלה הם רק עד שנופלים לאיזה קרבן לזיוף של מישהו עם כרטיס וכו'התשובה היא ברורה: החבר'ה שם בכנסת כנראה מעולם לא החזיקו רב קו בכיסם, לא הם ולא בני משפחותיהם, וכנל כל המשפיעים עליהם וסביבתם הקרובה..
זאת לא היתה ההצעה של @A052 הוא מציע שההנפקה תהיה מאובטחת כמו רשיון נהיגה.נראה לי שכל הדיבורים האלה הם רק עד שנופלים לאיזה קרבן לזיוף של מישהו עם כרטיס וכו'
זה מאד פשוט להבין, שבמוקדים של רק קו לא יושבים פקידים עם אמינות ושהתמחו בבטיחות של זיהוי וכו'
וגם יש שיטה למניעת זיופים בבנקים וכו', שצריך לראות גם את תאריך ההנפקה של תעודת הזהות, שאת זה אין בכל הכרטיסים האחרים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הרינג1 //