הזדמנות מדהימה... עיצוב חדר בחינם!!!

• הוסף לסימניות
הצעה שלא תחזור

קבצים מצורפים

• הצעה.jpg
    1.3 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מסתבר שליצירתיות אין גבולות
ממש נהנתי מהרעיון של המימון, ניסיון, יופי, אובי, התבטאות
מה גם שזה נהנה וזה נהנה אני עדיין מחפש את החסר
כל הכבוד המשיכי כך הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
וואו, בהצלחה רוני!
אם העיצובים ברמה כמו האיורים המתוקים שלך - זו באמת הצעה שווה.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל מה זה השיטה הזאת extreme makeover? לא מצאתי בחכת גוגל משו....

• הוסף לסימניות
זאת לא שיטה, וזה גם לא בורות לא לדעת את זה...
מדובר בתוכנית ריאליטי בארה"ב של צוות מעצבים, שבוחרים משפחות מתוך אלפי בקשות שמגיעות אליהם מכל רחבי ארה"ב, הם בוחרים את הסיפורים הכי מרגשים ונוגעים ללב והכי משכנעים, כמו משפחות הרוסות, ילדים חולים, יתומים וכאלה, ומשפצים להם את הבית מהיסוד תוך שבוע. בדיוק לפי הצרכים והחלומות שלהם והם עושים שם דברים מדהימים. כל ילד שם מקבל חדר לפי החלומות והאהבות שלו. דברים שלפני שרואים קשה בכלל לדמיין אותם.
אבל אולי כאן זה לא כל כך המקום לדבר על תוכניות ריאליטי.. לא יודעת. אם זה לא מתאים - תמחקו.

• הוסף לסימניות
כחובבת עיצוב מושבעת ראיתי את כל הפרקים של "אקסטרים מייקאובר" (תחפשו את זה בגוגל...) - מרתק, מרגש, מעניין ומלהיב - בעיקר חובבי עיצוב.
בעונה האחרונה התחילו לשים יותר דגש על פרקטיות לעומת העונות הקודמות שבהן הם באמת הלכו עם הרעיונות המטורפים שלהם עד הסוף והכינו למשל לילדה שאהבה קופים חדר שהוא יער עם קולות קופים ברקע, ואני רק חשבתי איך אמורים לנקות את כל הענפים והעצים שבין המיטות...
האמת שאני לא יודעת אם הסגנון הזה יתפוס בארץ אבל שווה לנסות.
בכל מקרה, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
ראיתי בויקיפדיה אבל לא היית בטוח שלזה באמת התכוונת
אני יקצין אם אני ישאל באיזה ערוץ? ואיזה שעה? ובאיזה מדינה? משודרת התוכנית טלוויזיה הזאת?
רימונים אתרוגים נתיבים עשיתם לי את ראש השנה...

• הוסף לסימניות
הרעיון נפלא.
אבל כדאי שתכתבי אותו על משהו קריא וברור יותר...
כי לקרוא לא היה לי כח על הצבעים האלה והפונט הזה...

• הוסף לסימניות
הרעיון נפלא.
אבל כדאי שתכתבי אותו על משהו קריא וברור יותר...
כי לקרוא לא היה לי כח על הצבעים האלה והפונט הזה...

• הוסף לסימניות
מחכה לראות את החדר הראשון;)

• הוסף לסימניות
הרעיון מעולה. לא בטוח שיתפוס בציבור שלנו. בכל אופן, מה יותר קל ופשוט מאשר לעשות הדמיה תלת מימד?

• הוסף לסימניות
אני מוכנה להיות הראשונה שלך
בדיוק כל הזמן אומרת בא לי לעשות כבר חדר ילדים
אני הולכת על כיוון של דמיות של הלו קיטי, הולך???????
ורוד..... או סגול
..

• הוסף לסימניות
רוני
אולי תעתיקי לכאן את המייל שלך?
תודה!

• הוסף לסימניות
האימייל שלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה לכל המגיבים.
קודם כל זה לא מופנה דוקא לציבור שלנו.
שנית - באקסטרים מייקאובר יש הרבה סגנונות, וגם לי יש את היכולת לעצב בסגנונות שונים.
נתתי כדוגמא את אקסטרים מייקאובר בגלל המעוף והיצירתיות חסרי הגבולות שיש שם, וזה מה שאני באה להציע. כל אחד לפי טעמו האישי, אבל הרעיון הוא שלרעיונות אין סוף...

• הוסף לסימניות
רעיון חדשני ומלהיב

אבל תשפרי את העיצוב- אני קראתי את הפלייר אחרי התגובות שראיתי עליו

תעשי את העיצוב נקי אבל מלהיב וחלומי.

אפילו רקע כחול עם נצנוצי כוכבים בוהקים ישפרו.

הרבה הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;452384:
ראיתי בויקיפדיה אבל לא היית בטוח שלזה באמת התכוונת
אני יקצין אם אני ישאל באיזה ערוץ? ואיזה שעה? ובאיזה מדינה? משודרת התוכנית טלוויזיה הזאת?
רימונים אתרוגים נתיבים עשיתם לי את ראש השנה...
זה מה שגם אני ראיתי ולא הבנתי למה אני לא מצליחה למצוא את השיטה הזאת ולמה זה מביא לי רק את הסדרה.... :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;452384:

תשאל את אדון גוגל.....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayki;452430:
אני מוכנה להיות הראשונה שלך
בדיוק כל הזמן אומרת בא לי לעשות כבר חדר ילדים
אני הולכת על כיוון של דמיות של הלו קיטי, הולך???????
ורוד..... או סגול
..
אל תשכחי להעלות אחר כך תמונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;452384:

אני די בטוחה שגם מי שכן ראה את תוכנית העיצוב הזו, לא יודע את התשובה...
יש את הפרקים לצפייה ישירה באינטרנט ואפשר לראות אותם מתי שרוצים בלי קשר לערוץ, מדינה או שעה.

וההבדל המהותי הוא בהסתכלות - אתה מסתכל על התוכנית כתוכנית טלוויזיה, אך אחרים מסתכלים עליה כתוכנית עיצוב - שהרי אם היא לא היתה כזו לא היה להם כל עניין בה.

(במאמר מוסגר, אם כל התוכניות היו בעלות תוכן זהה לא נראה לי שהיתה בעיה לצפות בהן - תוכנית שבנוסף להיותה תוכנית עיצוב שמה דגש בראש ובראשונה על נתינה קהילתית, עזרה ותמיכה לנזקקים והכל בצניעות שבארץ ממש צריכים ללמוד מהם...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת