הזמנה דרך האינטרנט

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג כמה זמן לוקח מאז שאני מזמינה מCHILDREN PLACE עד שאני מקבלת את הדברים לישראל?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי זמן, אבל שימי לב למחירי המשלוח לישראל, אם זה משתלם לך.

• הוסף לסימניות
הבנתי שמעל ל-75$ זה בחינם, לא?

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה תקף רק למשלוח בארה"ב

• הוסף לסימניות
תבדקי, כי מעל 75$ בארץ את משלמת מע"מ 16%, נסי את נקסט דיירקט במקום, שם המשלוח חינם בכל מחיר

• הוסף לסימניות
מעל 75$ צריך לשלם מיסים (וזה כולל את עלות המשלוח)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;757439:
מעל 75$ צריך לשלם מיסים (וזה כולל את עלות המשלוח)
מסים? בארץ? מאז וועדת טרכטנברג משלמים מס על מוצר רק אם הוא מעל 350, או 360$. (משהו כזה, אל תתפסו אותי על המילה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;757474:
מסים? בארץ? מאז וועדת טרכטנברג משלמים מס על מוצר רק אם הוא מעל 350, או 360$. (משהו כזה, אל תתפסו אותי על המילה)
למיטב ידיעתי מעל 300$

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;757474:

יש פטור ממכס עד לסכום 325$
אך אין פטור ממס ערך מוסף ומס קניה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה