כללי הזמנה לבר מצווה - משהו קצת שונה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע הארות/הערות
תודה רבה לכל העוזרים

קבצים מצורפים

• הזמנה.jpg
    1.2 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
יפה...
שונה, מתאים לסגנון מוזמנים מאד מסויים...
אבל הפונט.... :(

• הוסף לסימניות
העיטורים מידי מודבקים בימין למעלה ושמאל למטה, כדאי קצת לעטוף את המגילה כמו בימין למטה.
אולי טיפה צל יציל ת'מצב?

• הוסף לסימניות

איזה סגנון? למה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michaly;650784:

איזה סגנון? למה??

אני מבינה למה היא מתכוונת- לאנשי המרכז זה לא מתאים כלל וכלל
אבל בדרום כולם כרובם (גם משפחות אברכים) ההזמנות הן גלויות צבעוניות.

גם אני התפלאתי בהתחלה....

ו.. דווקא חמוד ויפה, אך במקום העט הייתי שמה תפילין חמוד או משהו בסגנון

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר... מה שנכון נכון בדרום משו קצת שונה...

אשמח לעוד תגובות על העיצוב הכללי של ההזמנה

• הוסף לסימניות
האם כך נראה יותר טוב???

קבצים מצורפים

• הזמנה 2.jpg
    1.2 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מי שמכיר את העיטור הזה - זה קצת צורם לו, לא חסר מברשות עיטורים שיתאימו לעיטור אגרת עם תמונה של תפילין, העט מוריד בערך, ואני הייתי משתמשת בזה לעטיפת מחברות ולא להזמנה לא משנה מה הסגנון............

• הוסף לסימניות
בהחלט העט ממש לא מתאים להזמנת בר מצווה
והתפילין נראות פה לדעתי כבדות מדי , לא זורמות עם הגלויה...

• הוסף לסימניות
'ובשמחתכם ישמח לבינו' - לשנות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה