כללי הזמנה לבת מצווה

• הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאית וזה מה שיצא
(חוויה מתקנת לפחות מבחינתי...)
חשוב לי לשמוע מהמומחים כאן מה נראה יותר טוב

קבצים מצורפים

• בת מצוה לנעמה.jpg
    בת מצוה לנעמה.jpg
    1.7 MB · צפיות: 318
  • הזמנה מעודכן.jpg
    הזמנה מעודכן.jpg
    1.6 MB · צפיות: 308
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאית וזה מה שיצא
(חוויה מתקנת לפחות מבחינתי...)
חשוב לי לשמוע מהמומחים כאן מה נראה יותר טוב

הימני יפה.
הלבבות מרוחים ולכן זה לא יפה...

לגבי פונטים,
תורידי מגוגל פונטס את AMATICSC הוא אלגנטי ויפה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הראשון (הימני)
נראה יותר מסודר לעין מאשר השני. אכן אני לא הכי יודעת להגיד לך פונטים כי אני עדיין לא מתמצאת אבל תחליפי אולי פונט למה שיציעו לך פה. וקצת מפריע לי שיש את 'אורחות יקרות' ממש ליד הפרח וזה לא ממורכז - אולי תנסי לסדר את זה. ואם את עובדת בפוטושופ ואת יודעת אפילו קצת (תאמת אפשר בתכנות אחרות שיש על המחשב ) תעשי גוון יותר מעניין להזמנה או מקסימום לפרח, הפרח נראה לי מידי אפרורי.
ומזל טוב!

• הוסף לסימניות
אוקיי,
תודה רבה על התגובות המפורטות
לגבי הצבעים, זה מה שהמשפחה בחרה

• הוסף לסימניות
אוקיי,
תודה רבה על התגובות המפורטות
לגבי הצבעים, זה מה שהמשפחה בחרה
לא התכוונתי שתשני את הצבעים רק תעשי לזה עיבוד יותר מואר, יותר חי

• הוסף לסימניות
אוקיי,
תודה
אני אנסה...

• הוסף לסימניות
ככה יותר טוב?

קבצים מצורפים

• בת מצוה לנעמה.jpg
    בת מצוה לנעמה.jpg
    1.6 MB · צפיות: 173
  • הוסף לסימניות
לא רואה הרבה הבדל אבל יש לציין שהשתפר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה