כללי הזמנה להכנסת ספר תורה

• הוסף לסימניות
ששש

קבצים מצורפים

• invi_1.pdf
    KB 771 · צפיות: 57
  • invi_2.pdf
    1.3 MB · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
מיוחד מאוד!

בצד הפנימי קצת חסר לי משהו ולא הצלחתי להבין מה...

• הוסף לסימניות
מדיהם!

בצד הפנימי, כמו שכתבה עדן, אולי לא יזיק עוד שהו בסגנון הכתר בכסוף שבחוץ.

אבל- זה ממש מיטב הסטייל!

• הוסף לסימניות
זה יפה מאד.
חשבת על זה שחייבים להתריע על גניזת ההזמנה?! יש שם שם השם מפורש!!

• הוסף לסימניות
יפה.
אהבתי במיוחד את היוקרה והקו הנקי של הצד החיצוני.

• הוסף לסימניות
מעודן, יוקרתי ומושלם!

• הוסף לסימניות
העיצוב פשוט מדהים
אבל לא הבנתי מה הקשר בין העיצוב
ל"הכנסת ספר תורה"
אין פה שום אלמנט יהודי מוכר ומקובל.
מקובל לעצב בצורה מאוד שונה הזמנות מסוג זה.
אולי זה מיועד לציבור מסויים נו מילא
זה היה זר לי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
נקי ונעים לעיין, אני הייתי משנה את הפונט בתוכן ההזמנה.

• הוסף לסימניות
ענק

ומיוחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 6182547;461168:
העיצוב פשוט מדהים
אבל לא הבנתי מה הקשר בין העיצוב
ל"הכנסת ספר תורה"
אין פה שום אלמנט יהודי מוכר ומקובל.
מקובל לעצב בצורה מאוד שונה הזמנות מסוג זה.
אולי זה מיועד לציבור מסויים נו מילא
זה היה זר לי

משתתף בצערך
הגיע הזמן לצאת מהקופסא ולפתוח את העיניים ולראות ולהפנים שיש סוג עיצוב שונה (והרבה יותר יפה לטעמי) ממה ש"מקובל". בכ"א מנקודת מבט חו"לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה