דרוש מידע הזמנה מעלי אקספרס

• הוסף לסימניות
אני חייבת עזרה דחוף!! הגיעה לי הזמנה מעלי אקספרס, הם שלחו לי הודעה קולית שנשמעת בסינית ואין לי מושג איפה ההזמנה נמצאת!!
ניסיתי לפנות למרכז העזרה שלהם, וחוץ מבינה מאלכותית רובוטית ומציקה שאני לא מבינה ממנה כלום- לא עונה לי אף אחד איפה החבילה. מישהו יודע איך מאתרים את זה? או אולי- איפה נמצאות החבילות שנשלחו לשכונת רמות?
תודה!!

• הוסף לסימניות
מתחת לרובוט שלהם יש כפתור לנציג אנושי.
תלחצי על איפה שכתוב צאט.
1723640598699.png

• הוסף לסימניות
אני חייבת עזרה דחוף!! הגיעה לי הזמנה מעלי אקספרס, הם שלחו לי הודעה קולית שנשמעת בסינית ואין לי מושג איפה ההזמנה נמצאת!!
ניסיתי לפנות למרכז העזרה שלהם, וחוץ מבינה מאלכותית רובוטית ומציקה שאני לא מבינה ממנה כלום- לא עונה לי אף אחד איפה החבילה. מישהו יודע איך מאתרים את זה? או אולי- איפה נמצאות החבילות שנשלחו לשכונת רמות?
תודה!!
1) מה המספר מעקב? לפי המספר תדעי איזה חברה שולחת את זה וליצור קשר אם יהיה ורך.
2) יש להם גם נציגים אנושיים, בלחצן של נציג 24/7 זה מתחיל בAI ועובר לנציג אנושי.
3) יש חברות שכשאת לוחצת על מעקב זה כותב לך באיזה סניף זה נמצא....
4) לפעמים יש חבילות שמתפספסות, צריך לדעת את זה כשמזמינים שם...

• הוסף לסימניות
1) מה המספר מעקב? לפי המספר תדעי איזה חברה שולחת את זה וליצור קשר אם יהיה ורך.
2) יש להם גם נציגים אנושיים, בלחצן של נציג 24/7 זה מתחיל בAI ועובר לנציג אנושי.
3) יש חברות שכשאת לוחצת על מעקב זה כותב לך באיזה סניף זה נמצא....
4) לפעמים יש חבילות שמתפספסות, צריך לדעת את זה כשמזמינים שם...
המספר מעקב הוא VR610746990YP
איך אני ידע לפי זה מי החברה השולחת???

• הוסף לסימניות
ניסית לבדוק פה?

אני חושבת שזה של Yanwen, אבל אני לא בטוחה... הייתי בודקת לך בשמחה אבל אני במקום עם אינטרנט מינימלי עכשיו, יש כל מיני תוכנות מעקבים, באחד מהם אמור להיות מידע על החבילה שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה