דרוש מידע הזמנה משיין שנעלמו עקבותיה😧

• הוסף לסימניות
הזמנתיחבילה משיין כבר לפני כמעט חודש, והיא לא הגיעה.
לא מצליחה לזהות את החבילה עפ"י מספר חבילה לא בשיין ולא בחברת ההפצה, איחרו את תאריך ההגעה של החבילה כל פעם בעוד 3 ימים, ועכשיו לא מתעדכן בכלל.... עדיין כתוב שצריכה להגיע ב-22.11
כתבתי מייל גם לחברת ההפצה וגם לשיין, ויש רק מענה אוטומטי רובוטי ומעצבן.....
מישהו יודע אם יש מה לעשות?? יש שם כמה דברים שממש דחופים לי.....

• הוסף לסימניות
גם לי היו בעיות עם חבילה וחזרו אלי מהשירות לקוחות
התקשרתי אליהם לטלפון 03-9244441

• הוסף לסימניות
הם עונים המייל אחרי כמה ימים באמיתי (אבל לי כבר לא היה רלונטי )
בטלפון לי לא ענו
לי השבוע היה קטע שפתאום העבירו לי את נקודת החלוקה למקום רחוק אבל כמובן אין עם מי לדבר והלכתי עד....
שלחתי כמה מיילים כבר לפני שבוע, אבל זה בוט שלא מבין כלום..

• הוסף לסימניות
הבוט כותב
חשוב לנו לדעת כי הודעה זו ענתה על שאלתך. במידה ולא ועדיין ברצונך לשוחח עם נציג אנושי יש להשיב למייל זה שירות HFD

תכתבי את המילה -לא... (ואז תמשיכי ) אמורים להגיב

• הוסף לסימניות
גם לי היו בעיות עם חבילה וחזרו אלי מהשירות לקוחות
התקשרתי אליהם לטלפון 03-9244441

הבוט כותב
חשוב לנו לדעת כי הודעה זו ענתה על שאלתך. במידה ולא ועדיין ברצונך לשוחח עם נציג אנושי יש להשיב למייל זה שירות HFD

תכתבי את המילה -לא... (ואז תמשיכי ) אמורים להגיב
תודה, ננסה...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!! אחרי כמה ימים של חפירות ההזמנה הגיעה....
שאלה- מישהי יודעת האם יש אפשרות לקבל פיצוי על זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה