מידע שימושי הזמנה שלא נשלחה והפיכת קישור לשווקי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

דבר ראשון,
הזמנתי באלי ילקוט (אני חייבת אותו - זה לילדה קטנה שלא עומדת בלחץ) לא ירד לי הכסף באשראי ובינתיים שני לא מוצאת את מס' המעקב בשום אתר של מעקב משלוחים! נשלח ע"י ePacket .

אשמח לעזרה (האם זה קשור לתשלום או לא)

דבר נוסף:
אני רוצה לקנות 2 קלמרים עכשיו - לא אכפת לי לקנות דרך קישור שיווקי
מצורף לינקים - אשמח לקישורים שיתופיים
https://he.aliexpress.com/item/3298...&terminal_id=d2fc277db8f44531bbda688094fc47dd

https://he.aliexpress.com/item/32796496529.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1f8e3c00AjHSqM

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מישהו שרוצה להפוך לי את הקישור לשיווקי?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

דבר ראשון,
הזמנתי באלי ילקוט (אני חייבת אותו - זה לילדה קטנה שלא עומדת בלחץ) לא ירד לי הכסף באשראי ובינתיים שני לא מוצאת את מס' המעקב בשום אתר של מעקב משלוחים! נשלח ע"י ePacket .

אשמח לעזרה (האם זה קשור לתשלום או לא)

דבר נוסף:
אני רוצה לקנות 2 קלמרים עכשיו - לא אכפת לי לקנות דרך קישור שיווקי
מצורף לינקים - אשמח לקישורים שיתופיים
https://he.aliexpress.com/item/32982836396.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4c4e4701ZOUGrE&algo_pvid=7fd831df-8a61-457a-84e8-b3bba6c3758f&algo_expid=7fd831df-8a61-457a-84e8-b3bba6c3758f-31&btsid=8a47cdb8-94d6-463a-bb15-194e7f2bef79&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_8%2Csearchweb201603_52&aff_platform=link-c-tool&cpt=1564332217735&sk=bAANKdao&aff_trace_key=8756370745d741888711718bd20ed413-1564332217735-04004-bAANKdao&terminal_id=d2fc277db8f44531bbda688094fc47dd

https://he.aliexpress.com/item/32796496529.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1f8e3c00AjHSqM
קודם כל תודה רבה על המחשבה על האחר!
דבר שני, תכנסו לקישור הזה של קאשבק, אתם תקבלו על זה החזר. וגם אני ירויח על הדרך.

• הוסף לסימניות
יש מצב שהקישורים אינם תקינים?
הוא כותב לי שלא ניתן למצוא את הדף שביקשתי

בקשר לקאשבק - נרשמתי

• הוסף לסימניות
יש מצב שהקישורים אינם תקינים?
הוא כותב לי שלא ניתן למצוא את הדף שביקשתי

בקשר לקאשבק - נרשמתי
קודם כל תודה רבה שנרשמתם דרכי.
ולגבי הקישורים, אין צורך להיכנס דרכם, (נראה לי שזה עובד רק אם עדיין לא נכנסתם לאליאקספרס, או בגלישה בסתר) שיהיה לכם בהצלחה, ואם אתם צריכים עזרה אשמח לעזור.
שימו לב שהקישורים שלי הם שיווקיים.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההטרדה,
אבל לא כל כך הבנתי

אני רוצה לקנות דרך הקישור שלך - וזה לא נותן לי
מה פירוש שאין צורך להיכנס דרכם?
אני יכולה להיכנס דרך הקישורים שלי ואתה תרוויח?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההטרדה,
אבל לא כל כך הבנתי

אני רוצה לקנות דרך הקישור שלך - וזה לא נותן לי
מה פירוש שאין צורך להיכנס דרכם?
אני יכולה להיכנס דרך הקישורים שלי ואתה תרוויח?
אין צורך כי אתם רשומים, ואם תיכנסו דרך הקאשבק אני ירוויח, (פחות אבל זה ממילא לא מיליונים:)) אתם פשוט צריכים להכנס דרך האתר של קאשבק, ושם הם מעבירים אותכם לאתר של אליאקספרס וזהו, תוכלו גם לראות שמתעדכן לכם הסכום של הקאשבק.
אם יש לכם שאלות אין בעיה, אם אני לא יכול אני לא עונה, ואני ממש לא מוטרד,

• הוסף לסימניות
אולי תוכלו לעזור לי מהכרות ארוכה של אלי אקספרס?
אני הזמנתי בשבוע שעבר לראשונה חבילה וקיבלתי במייל הודעה שאני יכולה לעקוב אחריה.
בתכלס כשאני נכנסת זה תמיד מציין שהסיסמה או שם המשתמש אינם נכונים.
כבר החלפתי אלף פעם.
יש מצב לשנות אחת ולתמיד? איך זה עובד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה