• הוסף לסימניות
הנכם מוזמנים לתערוכת ציורים המתקיימת כעת במרכז ז'ראר בכר בירושלים

קבצים מצורפים

• הזמנה לתערוכה.jpg
    KB 800.4 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
זה הכי הדהים אותי מהכל:
צפה בקובץ המצורף 250369
רק עכשיו?
שנתיים רשומה ואף הודעה???
איך אפשר? אני פה בקושי חודש...
מעניין.

קבצים מצורפים

• 1לכידה.PNG
    KB 6.2 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לא רוצה להרוס את השאכול, אבל שימי לב שעל כל צלצול שאת נותנת, מספר ההודעות שלך [חוץ ממספר ה"שלח תודה"] עולה. כך שאין לך באמת 908 הודעות, אלא רק 226.

• הוסף לסימניות
קצת פרטים? מדובר על ציורי שמן, בעיקר בנושאים יהודיים

באתר הבא הכניסו גלריה עם חלק מהתמונות
www.ysviva.org (ציור ורישום)

• הוסף לסימניות
מפריע לי השילוב של הטקסט והתמונה.
נראה קצת תקוע......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1729292:
לא רוצה להרוס את השאכול, אבל שימי לב שעל כל צלצול שאת נותנת, מספר ההודעות שלך [חוץ ממספר ה"שלח תודה"] עולה. כך שאין לך באמת 908 הודעות, אלא רק 226.

מה באמת? ווי, זה מסביר הרבה...
באמת התפלאתי איך בלי משים כתבתי כל כך המון הודעות...
זאת אומרת, אם אני מצלצלת- אמרתי כבר את מילתי בעניין! מעניין, מעניין...

• הוסף לסימניות
ראיתי את הציורים שם,
זה מה שעשיתי בזמן ההפסקה במופע, פשוט לא יכולתי להסיר עין.
מדהימים אחד אחד!

• הוסף לסימניות
וואו, חיה
חבל שאני לא יכולה להגיע. מתי את עושה בקרית ספר?
את הגלריה שלך פשוט אסור לפספס!
שמחה לראות אותך כאן בפורום
(מאת טובה עקשטיין)

• הוסף לסימניות
גוטליב, ראיתי את תמונותייך ונעתקה נשימתי
(אני כמעט שכנה שלך, פרטים באישי :))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה