יש לך אפשרות להעלות הזמנה?יש לי משהו צבעוני ומאוד מאוד מרשים שעשיתי לבר מיצווה מחר אני יוכל להעלות
אפשר גם לקבל ?יש לך אפשרות להעלות הזמנה?
תודה!
יש מצב לקבל?אני לא יכולה להעלות לכאן
אם תשלחי לי מייל אשלח ב'נ
Rhoff60 גימייל קום
היי רוונטי עדיין?
יש לי הזמנה מהממת לבר מצווה שעצבתי
אבל היא לא צבעונית.
היא יוקרתית יותר
גם לי!היי רוונטי עדיין?
אבל היא לא צבעונית.
היא יוקרתית יותר
כן תשלחי שוביש מצב לקבל?
שלחתי לך מייל לפני כמה ימים.
שאשלח שוב?
אשמח גם לקבליש לי משהו צבעוני ומאוד מאוד מרשים שעשיתי לבר מיצווה מחר אני יוכל להעלות
אודה לך מאד אם תוכלי לשלוח לי את ההזמנההיי רוונטי עדיין?
אבל היא לא צבעונית.
היא יוקרתית יותר
אשמח מאד לקבל הזמנה לבר מצווההיי רוונטי עדיין?
אבל היא לא צבעונית.
היא יוקרתית יותר
שלום רב.היי רוונטי עדיין?
אבל היא לא צבעונית.
היא יוקרתית יותר
וואו, ממש ממש יפה, היינו משתמשים בזה אם היינו רוצים לשלוח הזמנות אישיות.מצו"ב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים