בקשה הזמנתם או קבלתם מתנה מאתר Buyme כנסו >>

• הוסף לסימניות
האם הזמנתם באתר הזה?
איך הולכת הפרצדורה?
אם קיבלתם מתנה משמה,
שמחתם לקבל מתנה בסגנון של הצורה הזאת?
איך הרגשתם עם זה מוזנח/ עלוב/ שמחה? (אני מדברת על מחיר נמוך, לא על כל האלה היוקרתיים שמה...)
סליחה על השאלות הרבות אבל זה יעזור לי מאוד אם יוכלו לענות.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קבלתי מתנה,
גיפטקארד מהצוות בעבודה לחנות שבקשתי.
היה מושלם.
קבלתי מייל עם מספר הקופון ומימשתי בקלות בחנות.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה.
ואיך ממשת את זה בפועל?
הלכת לחנות ואמרת בע"פ את הקוד קופון?

• הוסף לסימניות
תודה עזרת לי מאוד.

אם יש עוד כאלה שקבלו, הזמינו אשמח לשמוע עוד חוות דעת.

תודה!

• הוסף לסימניות
מקבלת מהם כל תקופה מחברה שאני מבצעת בה סקרים, נהנית מאוד.
ולהפך, לפני בערך שנתיים, בעבודה ארגנו לאחד מהצוות והוא היה ממש מרוצה.

• הוסף לסימניות
קיבלתי כמה פעמים מהעבודה, מאוד נחמד
בפעמים שמימשתי לא הייתה שום בעיה.

• הוסף לסימניות
אני גם קיבלתי מהעבודה מאד נחמד. הייתה בעיה עם הקופון , התקשרתי אליהם והם ענו מהר, היו אדיבים וסידרו את התקלה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים,
עזר לי מאוד.
רק שאלה אחרונה (מקווה ;) )
עושים את זה מיידית? כלומר אם אני רוצה את זה ליום אחד בשבוע הבא אני עושה את זה באותו יום?
וכן יש לזה תוקף מסוים?

• הוסף לסימניות
כתוב באתר כל קופון בצורה מאד ברורה כל הפרטים. לקופון שלי היה תאריך לזמן ארוך.

• הוסף לסימניות
חושבת שכותבים שניתן לממש עד שנה.
אני דוקא פחות התלהבתי, מהעבודה של בעלי נותנים ויש מצב שלא מימשנו עדיין כמה מאות ש"ח, מקבלים הודעה במייל ודוקא סכומים נמוכים כמו 100 איך שהוא מתפספסים, ובד'כ תמיד יוצא שקונים בסכומים גבוהים יותר.
אולי בגלל תקופת הקורונה שהקניונים היו סגורים לא היה כ'כ זמן לממש ודרך האתר לא היה אפשר.

• הוסף לסימניות
קיבלתי לפני חצי שנה+ ועוד לא השתמשתי (100 שח)
לא רואה את עצמי מממשת בקרוב, שונאת כאלה מתנות!

• הוסף לסימניות
אני קניתי עם זה משחק של חדר בריחה בחנות של מחוץ לקופסא הם מקבלים ביי מי.
היה מהמם

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי שם הרבה פעמים וגם נתתי מתנות,
בד"כ הדפסתי את הדף עם הקוד קופון ואיתו הגעתי, וכששלחתי מתנה עשיתי עם אופציה של שלח במייל עם ברכה ,מגיע מאד חמוד

• הוסף לסימניות
מקבלת מהעבודה.
מעדיפה לקבל סופר שובר.
כשמחליטים לי באיזה חנות לקנות זה מעצבן.
ככה אפשר להשתמש בסכום המדויק שרצוי בחנות מסוימת, כמו גיפטכארד.
מה שכן, אני משתמשת דרך האפליקציה, לא יודעת כמה נח בלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה