דרוש מידע הזמנת משיין לאחרונה? עזרה

• הוסף לסימניות
מנסה לברר כמה זמן לוקח להגיע משלוחים משיין,
אם הזמנת ממש לאחרונה תוכלי לעזור לי מאוד!
(בבקשה לא לענות שלא קונים מהם וכו...)

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת ממישהיא שהזמינה ממש לאחרונה-
כמה זמן? מאיזה מחיר אין עלות משלוח?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי שבוע שעבר יום שלישי
היום שלחו לי לבחור נקודת חלוקה (ז"א המשלוח בארץ ) ענין של כמה ימים בעזרת ה' וזה אצלי

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לפני שלושה שבועות והגיע לי תוך שבועיים בדיוק, כמו שהיה לפני המלחמה.

• הוסף לסימניות
הגיע לי ביום שישי אחרי 10 ימים מההזמנה.
בימי ראשון משלוח חינם

• הוסף לסימניות
מנסה לברר כמה זמן לוקח להגיע משלוחים משיין,
אם הזמנת ממש לאחרונה תוכלי לעזור לי מאוד!
(בבקשה לא לענות שלא קונים מהם וכו...)
עשיתי הזמנה בחמישי בלילה וקיבלתי היום הודעה היום מחברת המשלוחים לבחור נקודת איסוף
הזמנתי גם לפני חוד והגיע תוך 11 יום

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת האם מגיע המשלוח משיין לנקודת איסוף קרובה? תודה

• הוסף לסימניות
גם לי,
הגיע תוך שבוע לנקודת איסוף קרובה (ללא שבחרתי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה