דרוש מידע הזמנת נעליים מאמזון

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת ממי שהזמין נעליים מאמזון,
האם הזמנתם נעליים לפי המידה שלכם בארץ או לפי הס"מ שנתונים בטבלת המידות.
לפי המידות שלי זה ממש לא חופף...

• הוסף לסימניות
הזמנתי הרבה פעמים לפי המידה בארץ
לכל מוכר יש טבלה מה המידות שלו לפי המידות בארץ
ב 90 אחוז הצליח ומה שלא הצליח נשלח מיד חזרה (על חשבונם כמובן)

• הוסף לסימניות
הזמנתי הרבה פעמים לפי המידה בארץ
לכל מוכר יש טבלה מה המידות שלו לפי המידות בארץ
ב 90 אחוז הצליח ומה שלא הצליח נשלח מיד חזרה (על חשבונם כמובן)
אם אני מחזירה מחזירים לי רק את הכסף של המוצר או גם של המשלוח?

• הוסף לסימניות

סתם עצה

מכיוון שלמוצרים רבים שם יש משלוח חינם בקניה מעל ל49$ אז סתם חבל לשלם משלוח, וכדאי להוסיף כמה מוצרים שבינכה צריכים כמו דאודורנטים וכדו'

לחילופין אפשר גם להשתמש בקופונים שאני מעלה כאן

ולדוגמא השרשרת הזאת בקופון האחרון שמחירה המלא 25.99$ בקופה ירד המחיר ב80% ל5.20$ אך זה ייחשב כקניה בסכום המלא לצורך חישוב המשלוח חינם

1679554017223.png

• הוסף לסימניות
עצה נוספת: אם אני מתלבטת במידות אני מזמינה 2 זוגות, כמובן עד תקרת המכס, ומחזירה את הזוג הלא טוב.
הכי כיף להזמין ולהחזיר באמזון!
שליח מגיע אליך עד הבית לקחת ולהחזיר את המשלוח.

• הוסף לסימניות
אני צריך לבת שלי מידה 37 איזה מספר זה אני צריך להזמין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה