כללי הזעזוע! הפעם לצערי נחלתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FishAir;400063:
אני מצטט
"
אהבתי את מס 2
תודה ...מהמם ...אהבתי את התוצאה !
ועוד כהנה וכהנה תגובות,
הלקוחה חברה של אשתי, ביקשה לוגו + כ. ביקור. הסגירה על התשלום היתה בטלפון(לצערי לא הפנמתי מהאשכולות הרבים שנפתחים בנושא). התקדמתי בעבודה מולה,יחסית עשיתי לה הרבה סגנונות ונתתי לה יד חופשית "לבלבל לי את השכל"(סליחה אבל הייתי חייב). והנה הגענו ליום המיוחל וסגרנו על הלוגו והכרטיס. נתתי לה 2 אפשרויות
להדפיס דרכי או שתקבל קובץ. ואז הגיעה שרשרת התגובות שהיא קצת לחוצה ולא רוצה להדפיס עדיין. אמרתי אין בעיה רק שאשמח לקבל את התשלום. וכמובן פתאום היא לא מבינה למה זה עולה ככה הרי לא סגרנו על זה(לא הפריע לה שהסגירה היתה במעמד 2 נוספים ששמעו את השיחה) ואם בכלל אז למה תשלום אחד. אמרתי לה שבדרך כלל אני לוקח מקדמה ושאר התשלום בקבלת העבודה וממנה לא דרשתי...וכו' וכו'

הפצצה שנפלה עלי היתה דוקא מחברה אחרת טובה שלה ששלחנו לדבר איתה
היא אמרה לה שבכלל היא לעולם לא אהבה את העבודה וזה לא הכיוון שלה.
ראו ציטוטים לעיל...

לצערי פראיירים לא מתים רק מתחלפים והפעם אני זכיתי להכלל בהם

זוכרים??
אין לי פשוט איפה לפרוק ומי שיבין באמת (צדיק יודע נפש...) את ההלם כמוכם

אז אחרי שיחות איתה והבהרת הצדדים היא מתקשרת ומספרת לי שהיא פגשה 2 מעצבים(????) שונים והם אמרו לה שהם יעשו עבודה כזאת ב 200 ש"ח(לוגו+כ.ביקור) והגדילה לומר שבית דפוס יעשה לה את זה ב 280 כולל 1000 כרטיסים. הסברתי לה (למרות שלא הייתי צריך ולמרות שהלב שלי דפק בערך כפול פעמים בשניה והדם הציף לי את הראש וראיתי ערפל מול העיניים) שכל אחדבמקצוע
הזה מדרג את רמתו ואת הסכום שהוא דורש(שהיא ידעה עליו והסכימה) וברוך השם ראיתי "שמענה רך ישיב חימה"(מה שאני בדרך כלל לא זוכה לעשות) והיא אמרה שהיא תתן את הכסף.
ברוך השם הלכתי לישון רגוע וחיכיתי 10 ימים להפקדה, לפני כשעה שאני מתעתד
לשלוח לה מייל תזכורת, אני מקבל טלפון מ"רב יוסף" (שבאמת רב אמיתי) שביקש ממני להתפשר איתה כי טוענת כך וכך, וכמובן יש לי עדות כתובה(מיילים) וכן עדות של מי שהיה במעמד הסגירה שהכל שטויות והיא מסלפת. אך מה לעשות אם היא תלך ותשקר במצח נחושה בבי"ד לא תהיה לי ברירה אלא לספוג. הכי כדאי שתתפשר

וואי וואי וואאאאאאאאאאאאאי אני בוער:mad:
(סליחה:eek:)

• הוסף לסימניות
אותנו לימדו שלא מתחילים לעשות שום עבודה בלי לחתום על חוזה!
אז כמובן שלא על כל עבודה קטנה צריך להתישב ולכתוב חוזה, אבל מספיק שכותבים על איזה דף את שם הלקוח, מה שהוא ביקש ואת המחיר המסוכם, ושני הצדדים חותמים עליו.
מקובל עליכם?

• הוסף לסימניות
כשאני מגיעה לשלב כזה אני מרימה ידיים ושוכחת מהכסף.
כסף הוא עגול הוא בא והולך, אולי אם היא היתה משלמת היית צריך טכנאי למקרר או טיפול שיניים יקר?
מי יודע איזו עגמת נפש אחרת נחסכה ממך.
חוצפת הלקוחה נשארת כשהיתה, אבל אתה- אל תעניש את עצמך ותיקח את זה כ"כ עמוק ללב בגלל טפשותה וחוסר ישרותה.
תגיד לה שלבית דין אתה לא הולך. אם היא רוצה לשלם שתשלם, וכל עוד שלא חתמת בוררות אצל רב אין לך שום מחויבות לקבל את דבריו. את חובה היא צריכה לפרוע ואין לך כוונה לבקש זאת שוב.

ואת ברכתי אני מצרפת - המקום ימלא חסרונך ויביא לך ברכה ממקום אחר...

• הוסף לסימניות
אני חייב לציין שהסמיילי של הכועס (למה קוראים לו סמייל???) ממש מבטא את התחושה שלך גם אדום (בוער)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה