- הוסף לסימניות
זה שהמסך שלך חדש לא מחייב שהוא נותן לך אינדקציה נכונה.נכתב ע"י יעל א;1517317:והפנים לא שרופות בכלל בדקתי בלוולס שום ערוץ צבע לא שרוף.. והמסך שלי חדש ופצצה!
על כיול מסך שמעת?
זה שהמסך שלך חדש לא מחייב שהוא נותן לך אינדקציה נכונה.נכתב ע"י יעל א;1517317:והפנים לא שרופות בכלל בדקתי בלוולס שום ערוץ צבע לא שרוף.. והמסך שלי חדש ופצצה!
אז אולי זה קשור להברקות בפנים - שנוצרו כתוצאה מזווית התאורה, תכלס זה נראה על גבול השרוף במבחן התוצאה.נכתב ע"י יעל א;1517333:שמעתי על כיול. תודה.
הפוטושופ לא מתחשב במסך רק בתמונה נטו.
נכתב ע"י msphoto;1517341:נו נו..
ציפיתי שזה מה שתגידי..
אני אעשה את זה יותר מפחיד (ואם לא יעבוד, אני אגייס את קקטוס)
גיברת! התמונות הללו לא טובות!
אם הייתי רואה אותן בפרסומת במקומון, לא הייתי מתפלא בכלל (טוב, פה זה כבר הומור עמוק)
את קשרת בין מחשב חדש לענין הלולס, אני התיחסתי לעובדה שזה שהמסך חדש, לא מחייב שהוא מכויל.נכתב ע"י יעל א;1517333:שמעתי על כיול. תודה.
הפוטושופ לא מתחשב במסך רק בתמונה נטו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים