דרוש מידע החווה של חווה - עמוס מידי????

• הוסף לסימניות
היום בצהרים עברתי ליד והיה נראה טירוף.

• הוסף לסימניות
איפה זה ?
בחפץ חיים?

יש שם עוד משו מעניין באזור לילדים?

• הוסף לסימניות
כןןןןןןןןןןןןן. עמוס...
אם מגיעים זה רק בפתיחה ממש. 9:30-10:00
אבל חשוב לציין שיש שם חוסר צניעות ממש... היינו יום ראשון כשהיה ממש חם והיה נוראי מהבחינה הזו!

• הוסף לסימניות
היום סגרו ב12 כי היה עומס מטורף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היום סגרו ב12 כי היה עומס מטורף
אני הייתי שם ליד בשתיים ולא היה נראה שסגור... דוקא הגיעו המון המון אנשים וראיתי תורים ענקיים בכניסה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היינו אתמול,
הגענו בפתיחה וכבר היה עמוס אבל סביר-- באמת כולם כמעט חילונים ממש הופתענו...
כשיצאנו באחד וחצי היה עומס מטורףףףף..........

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש הבדל בעומס בין החווה של חווה לחוויה בחווה? קשוח עם העומס...

• הוסף לסימניות
אני רק נוסע בכביש שם, לא הייתי לא כאן ולא כאן
ליד החוה של חוה יש בתקופה הזאת עומס מטורף וגם הרבה אנשים לא חרדים
ליד חויה בחוה בבית חלקיה אין כזה עומס ולא ראיתי אנשים לא חרדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה