החור והבייגלה

• הוסף לסימניות
אי. זה אל תתרגשי.
גמני עשיתי את זה.
האהיל של ה15 שח?
אני רוצה לנסוע לאיקאה שוב רק כדי לקנות עוד כמה כאלו.
עכשיו אני לא ארדם בלילה מפחדים שזה יישרף מהמנורה ,ייפול , וישרוף את כל החדר והיושבים בו ח"ו...
אוף..
כמה שבעלי הרגיע אותי זה לא עוזר....

• הוסף לסימניות
אהבתי
מאד
הצורך הוא אבי היצירתיות!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אהבתי את השרשור הזה!!
ובאמת הארונות של איקאה הם לא כאלו פשוטים להרכבה מיניסיון אפילו לבעלי ידיים לא שמאליות...

• הוסף לסימניות
עכשיו אני לא ארדם בלילה מפחדים שזה יישרף מהמנורה ,ייפול , וישרוף את כל החדר והיושבים בו ח"ו...
אוף..
כמה שבעלי הרגיע אותי זה לא עוזר....
אל תשימי אם כך בחדרי ילדים.
אלא א"כ את לא מדליקה בלילה אור, וביום אפשרי לעקוב.
באמת את מעוררת נקודה שגמני חשבתי עליה והדחקתי.

• הוסף לסימניות
אל תשימי אם כך בחדרי ילדים.
אלא א"כ את לא מדליקה בלילה אור, וביום אפשרי לעקוב.
באמת את מעוררת נקודה שגמני חשבתי עליה והדחקתי.
זה מה שבעלי אמר
שממילא אני לא מדליקה ומשאירה אור אצל הילדים
היה נראה לי פחות מתאים לחדר שינה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש פה הרבה יצירתיות שהיו עובדות קשה וסתמות את החורים, אבל את
ג א ו נ ה
כל כך פשוט שזה טפשי שאני לא חשבתי על הרעיון, אלא המוח התחיל להתגלגל לכל מיני כיוונים של עבודה סיזיפית

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש פה הרבה יצירתיות שהיו עובדות קשה וסתמות את החורים, אבל את
ג א ו נ ה
כל כך פשוט שזה טפשי שאני לא חשבתי על הרעיון, אלא המוח התחיל להתגלגל לכל מיני כיוונים של עבודה סיזיפית
תודה @ציפופו 1
מפרגן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה