עזרה החזרה לנקסט אחרי הרבה זמן

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרת המנוסים
הזמנתי ב - 07.01.2021
הגיע כעבור שבועיים
הייתי בבידוד, לא יכולתי לקחת
כשלקחתי ראיתי שהמידה לא טובה, ושוב רצף של 3 בידודים... כך או כך באתי היום להחזיר
לפני זה כתבתי לנציג בצאט ואמר לי שא"א להחזיר ולא אקבל זיכוי
ניסיתי לנגן על מצפונו האנגלי ולבקש שירות הולם לתקופת הקורונה וכו וכו ולא עזר לי:(
הבטיח 10 אחוז הנחה ברכישה הבאה.
יש מה לעשות?
נתקעתי עם פריטים לא רלוונטיים, לא אצליח למכור. זה להחזיר או לזרוק. ודי הרבה כסף.
מה עושים?
אשמח למידע ולעזרה בענין.

• הוסף לסימניות
תנסי לפרסם בפרוג אולי יקנו ממך
אין מצב...
הזמנתי פריט במיד בריטית במקום מידה אירופאית,
והוא הגיע בלי שום פרופורציה
אין יצור בעולם שזה יתאים למידתו.
לא יודעת איך מייצרים כזה דבר.

• הוסף לסימניות
אני כבר כמה פעמים החזרתי אחרי חצי שנה ויותר ותמיד קיבלתי זיכוי
פשוט לא דיברתי איתם קודם, שלחתי וקיבלתי...
לפעמים פשוט עדיף לא לשאול

• הוסף לסימניות
אני החזרתי פריט לאחר 3 חושים ביחד עם פריטים מאותו חודש, זיכו לי הכל.
לדעתי במצב הנתון תפסידי יותר מלא לנסות מאשר לשלוח...

• הוסף לסימניות
אם המוצר עדיין קיים באתר אז אפשר להחזיר
ככה הם אמרו לי

• הוסף לסימניות
לפעמים פשוט עדיף לא לשאול
ואם כבר שאלתי?
יש מצב שאם אני מחזירה הם פשוט לא מזכים, ושומרים את הפריט לעצמם?
או שהם מחזירים לי חזרה?
למישהו יש נייסון עם זה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ואם כבר שאלתי?
יש מצב שאם אני מחזירה הם פשוט לא מזכים, ושומרים את הפריט לעצמם?
או שהם מחזירים לי חזרה?
למישהו יש נייסון עם זה?
תודה רבה
אצלי הם פשוט לא זיכו ושמרו את הפריט לעצמם.
באמת נראה לך שהם יטרחו לשלוח לך חזרה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה