דרוש מידע החזרת מוצר לאליאקספרס

• הוסף לסימניות
קניתי מעיל מאד יפה לבן שלי מאליאקספרס
אבל הגיע קצת קטן
לכן כתבתי שאני רוצה להחזיר אותו -היה כתוב החזרה חינם
באמת נפתח סכסוך וקיבלתי את הכסף חזרה
אבל לא הצלחתי לקבל תווית החזרה שאיתה אני ניגשת לדואר
פניתי לשירות לקוחות -צאט מעל שעה ולא הצלחתי לקבל
פניתי למוכר אמר לפתוח סכסוך
בקיצור לא יודעת מה לעשות,מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
אמור להיות לך בתחתית הדף של המחלוקת ריבוע אדום שכתוב בו "View return label” , לאחר לחיצה עליו אמור להופיע ברקוד ההחזרה.

• הוסף לסימניות
אמור להיות לך בתחתית הדף של המחלוקת ריבוע אדום שכתוב בו "View return label” , לאחר לחיצה עליו אמור להופיע ברקוד ההחזרה.
הבעיה היא שהמחלוקת כבר הסתיימה וקיבלתי כבר את הכסף
אין לי שם שום כפתור.
לפני שהמחלוקת הסתיימה גם ניסיתי לחפש ואף פניתי אליהם והם אמרו שאני צריכה להמתין וישלחו לי

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהמחלוקת כבר הסתיימה וקיבלתי כבר את הכסף
אין לי שם שום כפתור.
לפני שהמחלוקת הסתיימה גם ניסיתי לחפש ואף פניתי אליהם והם אמרו שאני צריכה להמתין וישלחו לי
אם קיבלת כבר את הכסף אז אולי הם אישרו לך החזר כספי בלי החזרה של המוצר?
אני חושבת שעם החזרה של המוצר מקבלים את הכסף רק אחרי שהמוצר מגיע אליהם חזרה.
את זוכרת מה בחרת פה?
1661823088374.png

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבחרתי החזרה וקבלת החזר כספי
לא היה כל פגם במוצר -רק הוא היה קטן
גם במחלוקת אחרי זה וגם בשירות לקוחות היה איזשהו מספר מעקב שאין לי מושג מאיפה הגיע

• הוסף לסימניות
האמת שאין לי ניסיון בכלל בהחזרת מוצר
תכתבי למוכר שאם הוא רוצה את המוצר בחזרה אז בבקשה שידריך אותך....

• הוסף לסימניות
בשירות לקוחות אומרים לי לפנות למוכר
המוכר אומר לפתוח סכסוך, הסברתי לו שכבר פתחתי והסכסוך הסתיים . אז הוא אומר לי אני לא יכול לעזור לך
כמה עולה משלוח מעיל קטן לסין?

• הוסף לסימניות
בשירות לקוחות אומרים לי לפנות למוכר
המוכר אומר לפתוח סכסוך, הסברתי לו שכבר פתחתי והסכסוך הסתיים . אז הוא אומר לי אני לא יכול לעזור לך
כמה עולה משלוח מעיל קטן לסין?
אם קיבלת כבר את הכסף אז אולי הם אישרו לך החזר כספי בלי החזרה של המוצר?
אני חושבת שעם החזרה של המוצר מקבלים את הכסף רק אחרי שהמוצר מגיע אליהם חזרה.
זה התשובה לשאלה....
אני פתחתי סכסוך בהחזרה חינם ועד שלא החזרתי לא קיבלתי את הכסף.....
כנראה לך אישרו בלי זה...אם את רוצה להחזיר...תפני למוכר....אם הוא לא משתף פעולה זה בעיה שלו....יש לך החזרה חינם את לא אמורה לספוג את עלות ההחזרה.....

• הוסף לסימניות
זה התשובה לשאלה....
אני פתחתי סכסוך בהחזרה חינם ועד שלא החזרתי לא קיבלתי את הכסף.....
כנראה לך אישרו בלי זה...אם את רוצה להחזיר...תפני למוכר....אם הוא לא משתף פעולה זה בעיה שלו....יש לך החזרה חינם את לא אמורה לספוג את עלות ההחזרה.....
זה מה שבעלי אומר שטעות הגוי זה בעיה שלו (נשאל שוב רב אבל אני לא מספיק יודעת את הכללים)
אבל העניין הוא שבסכסוך שלי היה מס' מעקב שמתחיל באות G (אולי זה המס' של הסכסוך?)
אין לי מושג מה זה ואני מניחה שהם חשבו כנראה בגלל בעיות תרגום ושפה שהחזרתי כבר את המוצר
יכול להיות דבר כזה?
בשירות לקחות ניסיתי פעמיים מעל שעה בצאט איתם ללא הצלחה

• הוסף לסימניות
זה מה שבעלי אומר שטעות הגוי זה בעיה שלו (נשאל שוב רב אבל אני לא מספיק יודעת את הכללים)
אבל העניין הוא שבסכסוך שלי היה מס' מעקב שמתחיל באות G (אולי זה המס' של הסכסוך?)
אין לי מושג מה זה ואני מניחה שהם חשבו כנראה בגלל בעיות תרגום ושפה שהחזרתי כבר את המוצר
יכול להיות דבר כזה?
בשירות לקחות ניסיתי פעמיים מעל שעה בצאט איתם ללא הצלחה
אני לא חושב שמדובר בטעות...לדעתי קיבלת החזר ללא צורך להחזיר.....
תהליך ההחזרה מאוד ארוך הם מחזירים את הכסף רק לאחר כמה ימים שהם מאשרים שהמוצר הגיע.....

• הוסף לסימניות
מעניין למה
לא היה כל פגם במוצר מעבר לזה שהזמנתי מידה 2T וקיבלתי 12-18

• הוסף לסימניות
תתכתבי עם המוכר בצאט הוא ישלח לך למרכז ההודעות

• הוסף לסימניות
מעניין למה
לא היה כל פגם במוצר מעבר לזה שהזמנתי מידה 2T וקיבלתי 12-18
זה סוג של של פגם ,
לפי ההגיון יש פה טעות של המוכר ואת לא אמורה עשיו ללכת לדואר ולטרוח כדי לשלוח לו בחזרה את המעיל
לכן קיבלת החזר למרות שלא שלחת

• הוסף לסימניות
תבדקי במייל

אני עכשיו בדיוק גם מחזירה, כתבתי להם החזרה והחזר כספי כי החולצות לא עוברות את הראש של הילד, לא נכנסתי אם זה פגם או משהו שלי פשוט כתבתי החזרה חינם והחזר כספי קיבלתי החזר מייד
וקיבלתי במייל- קישור לתווית הדפסה למשלוח חינם חזרה.... פשוט תבדקי במייל

• הוסף לסימניות
תבדקי במייל

אני עכשיו בדיוק גם מחזירה, כתבתי להם החזרה והחזר כספי כי החולצות לא עוברות את הראש של הילד, לא נכנסתי אם זה פגם או משהו שלי פשוט כתבתי החזרה חינם והחזר כספי קיבלתי החזר מייד
וקיבלתי במייל- קישור לתווית הדפסה למשלוח חינם חזרה.... פשוט תבדקי במייל
אני גם קיבלתי קישור כזה אז אבל זה הביא אותי לעמוד של הסכסוך
עכשיו שהסכסוך הסתיים בטח כבר אין שם אפשרות כזו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת