דרוש מידע החזר כספי- במבצעים

• הוסף לסימניות
לפי החוק https://www.kolzchut.org.il/he/ביטול_רכישה_שנעשתה_בבית_העסק_והחזרת_המוצר
לא מדובר על מבצעים ועל הגבלת החלפה.

חנות א' קניה של 200 שח אם מחזירים את כל הרכישה (מהמבצעים כמובן) מקבלים חזרה זיכוי (גם תוך 48 שעות) כי זה במבצע

חנות ב' קניה של 2 בגדים במבצע באה אחרי שבוע וקצת להחליף מידה ומראים לי שמותר להחליף רק תוך 5 ימים ואני באה אחרי -7/8 יום..נתקעתי עם בגד קטן
ואין מה לדבר על זיכוי כי זה נקנה במבצע של 2 בהנחה ואחד כבר שומש.

יש לי הרגשה שכל חנות ממציאה כללים ותולה אותם לתפארת (במקרה של 5 ימים להחזרה)
ומועדון שצוברים רק אם קונים במחיר מלא.

ועוד חנות לא משלנו שהחזירו במקום לאשראי כי לא היה להם את המידה פחות... וגם זה היה במבצע...

יש כללים במקרה של מבצעים?

• הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
זה נושא הזוי בחנויות החרדיות דווקא!
יש לי המון סיפורים בעניין..
אבל לפי מקרה אחד שקרה לי בעבר הבנתי פתאום שהחנויות מרוויחות מהמבצעים גם את זה שאין החלפות והחזרות בכזאת קלות..
היה מבצע של אולי 20 אחוז הנחה וקניתי בגד, באתי יום למחרת ולא רצו אפילו לתת לי זיכוי רק להחליף בחנות.. בסוף הסכימו בלית ברירה לתת לי. וכל פעם שרציתי לקנות עם הזיכוי לא יכולתי כי הם אמרו שיש מבצע ואי אפשר לקנות עם זכוי במבצע. תכלס פתאום שמתי לב שזה השיטה שלהם לעשות כל הזמן מבצעים אפילו מטופשים ובסוף התייאשתי נתתי את הזיכוי לכלה.. מקווה שהיא הצליחה לקנות עם זה משהו. (זיכוי של 570 ש’ח)

אני בטוחה שיש כללים ברורים והם ממציאים הרבה מעצמם.
צריך לשאול הכל מראש כדי לא להסתבך..

• הוסף לסימניות
זה נושא הזוי בחנויות החרדיות דווקא!
יש לי המון סיפורים בעניין..
אבל לפי מקרה אחד שקרה לי בעבר הבנתי פתאום שהחנויות מרוויחות מהמבצעים גם את זה שאין החלפות והחזרות בכזאת קלות..
היה מבצע של אולי 20 אחוז הנחה וקניתי בגד, באתי יום למחרת ולא רצו אפילו לתת לי זיכוי רק להחליף בחנות.. בסוף הסכימו בלית ברירה לתת לי. וכל פעם שרציתי לקנות עם הזיכוי לא יכולתי כי הם אמרו שיש מבצע ואי אפשר לקנות עם זכוי במבצע. תכלס פתאום שמתי לב שזה השיטה שלהם לעשות כל הזמן מבצעים אפילו מטופשים ובסוף התייאשתי נתתי את הזיכוי לכלה.. מקווה שהיא הצליחה לקנות עם זה משהו. (זיכוי של 570 ש’ח)

אני בטוחה שיש כללים ברורים והם ממציאים הרבה מעצמם.
צריך לשאול הכל מראש כדי לא להסתבך..
אולי צריך לשאול את מי שמבין את החוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה