החזר כספי ממס הכנסה על קנס שגבו ממני

• הוסף לסימניות
קיבלתי קנס ממס הכנסה בעקבות אי הגשת הצהרת הון,
שילמתי. (ילדה טובה:rolleyes:)
קיבלתי שוב קנס (לא למדתי מהקודם ועדיין לא הגשתי את ההצרה:mad:)
אך בשלב זה כבר הייתי אמורה לסגור את תיק העוסק פטור.
הגעתי למשרדי מס הכנסה. סגרתי את התיק. אמרו לי מבטלים לך את הקנס.
סבבה.
אמרתי לפקידה כבר שילמתי קנס אחד.
אמרה לי מחזירים לך לחשבון הבנק אוטומטי.
יש!:D
אמרה לי לא מעודכן פרטי הבנק שלך, תשלחי פקס של אישור ניהול חשבון.
שלחתי.
עבר שבוע וחצי.
לא נכנס לחשבון.
מה הלאה?
תושיעו!!!!

• הוסף לסימניות
שלום,
מציע לך לפנות אליהם דרך מערכת מפל.
תצרפי צילום של החשבון בנק שלך - בד"כ הם עונים תוך יומיים (בפתח תקווה יש למשל הנחיה לענות על הקריאות הללו תוך יום... מאמין שיש הנחיות כאלו גם בשאר פקידי השומה).
לאחר מכן - מאמין שתוך כשבוע תקבלי את ההחזר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שלום,
מציע לך לפנות אליהם דרך מערכת מפל.
wow, תודה!
ניסיתי לפנות דרך המערכת הנ"ל,
אך באופן קבוע (כמה פעמים)
מיד אחרי שאני ממלאה את כל טופס הפניה ומבצעת שלח-
הוא לא מוצא את דף האינטרנט.
וחוזר על עצמו....
בעיה אצלי או באתר?

• הוסף לסימניות
wow, תודה!
ניסיתי לפנות דרך המערכת הנ"ל,
אך באופן קבוע (כמה פעמים)
מיד אחרי שאני ממלאה את כל טופס הפניה ומבצעת שלח-
הוא לא מוצא את דף האינטרנט.
וחוזר על עצמו....
בעיה אצלי או באתר?
אצלי ההודעה נשלחת אך הקובץ שאני מנסה לצרף לא עולה ושההודעה נשלחת אז נכתב שהיתה שגיאה בהעלאת הקובץ. יש למישהו פיתרון?

• הוסף לסימניות
מוזר.... כי זה עובד (ברגע שאת פותחת בקשה ושולחת אותה את מקבלת מייל מרשות המיסים)
תנסי אולי דרך מחשב אחר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מוזר.... כי זה עובד (ברגע שאת פותחת בקשה ושולחת אותה את מקבלת מייל מרשות המיסים)
תנסי אולי דרך מחשב אחר
בהצלחה
קיבלתי מייל חזרה מרשות המיסים שהתקבלה פניה אך בשעת שליחת הפניה, הקובץ שרציתי לצרף לא עלה, ונכתב לי שהיתה שגיאה בהעלאת הקובץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה