החזר מס לעצמאים על שנים קודמות

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לבקש החזר מס על שנים קודמות (2016-2020) בהן הייתי עצמאית.
איזה טופס עלי להגיש? 135 או 1301?
האם העובדה שהיום אני שכירה רלוונטית לטופס אותו עלי להגיש?
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
אם היית עצמאית,
היית אמורה להגיש דוחות לשנים הללו.
אם יש לך עוד זיכויים שאת רוצה להוסיף לדוח - אפשר באזור האישי של רשות המיסים.
אם היית עצמאית ולא הגשת דוחות - אל תעשי כלום בלי להתייעץ עם רואה חשבון

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה.
הגשתי דוחות ויש לי זיכויים נוספים שארצה להגיש.
באיזה אופציה עלי לבחור?
1661845583217.png

• הוסף לסימניות
לשנת 2020 באופציה השלישית - הוספת מסמכים
לשנים 16-19 מכיוון שהגשת הדוח לא הייתה עם מסמכים מקוונים
הייתי מגישה במפ"ל - פניות הציבור של רשות המסים
ותקחי בחשבון שלוקח להם המווון זמן עד שהדוח מתוקן

• הוסף לסימניות
אני לא איש מקצוע, אבל אולי כדאי שתדברו עם אדם כזה לגבי תיקונים של שנים קודמות.
כי מס הכנסה אמור לחשוד מה קרה פה ולמה לא דווח כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
האם עדיף להגיש את הדיווח על הזיכויים על ידי בעלי שהיה שכיר בשנים אלו?
זה יהיה פשוט יותר?
האם העובדה שהגשתי באותן שנים דוח בו אני "בן הזוג הרשום" ובעלי "בן הזוג" מחייבת אותי לתקן את הדוח שהגשתי, או שבעלי יכול להגיש טופס 135?

• הוסף לסימניות
האם עדיף להגיש את הדיווח על הזיכויים על ידי בעלי שהיה שכיר בשנים אלו?
זה יהיה פשוט יותר?
האם העובדה שהגשתי באותן שנים דוח בו אני "בן הזוג הרשום" ובעלי "בן הזוג" מחייבת אותי לתקן את הדוח שהגשתי, או שבעלי יכול להגיש טופס 135?
אם את הייתי העצמאית אז את הבן זוג הרשום והבקשה צריכה להיות על שמך

• הוסף לסימניות
ברגע שאת עצמאית החובה היא להגיש דוח שכולל את ההכנסות שלך ושל בעלך, אם יש זכאות להחזר מס זה נכלל בדוח שאת מגישה, מדובר על הגשה רגילה של דוח לעצמאי ולא על הגשה של דוח להחזר מס שזו הגשה בהתנדבות לצורך קבלת החזר מס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה