החיבור שלך אינו פרטי...

• הוסף לסימניות
לאחרונה מידי פעם כשאני מנסה להכנס לאתרים, לא משנה מה,
יש לי הודעת אזהרה שהחיבור שלי אינו פרטי, ויתכן ומנסים לגנוב ממני מידע.
מי יודע מה זה אומר? יש מה לחשוש מזה?
ומה אני עושה כדי להכנס נורמלי לאתרים?

• הוסף לסימניות
להוריד תעודת אבטחה לפי ספק הסינון שלכם

חפשו לדוגמא תעודת אבטחה רימון וכדו'

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי.
מאיפה אפשר להוריד את זה?

• הוסף לסימניות
גם לי יש היום בעיות רציניות עם זה ... מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מה עושים, שכל הזמן זה כותב החיבור אינו פרטי
אולי מנסים לגנוב לי את הפרטים?:eek:

• הוסף לסימניות
תעודת אבטחה

עד כמה שהבנתי, תחילת שנה ויש להתקין תעודת אבטחה, כמו שכתב מישהו מעלי.
אני אישית, עשיתי את זה בדיוק היום עם רימון. הורדתי, התקנתי. שניה על השעון, והכל הסתדר

• הוסף לסימניות
צריך לנעוץ את הבעייה הזאת באשכול ולא כל שנייה אלף אשכולות עם אותה הבעייה/

• הוסף לסימניות
העלתי את תעודות האבטחה לכרום ופיירפוקס(לבעלי רימון)

קבצים מצורפים

• תעודות אבטחה.rar
    KB 2.9 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה