החינוך העצמאי

• הוסף לסימניות
יש למישהי כתובת מייל של פקידות בחינוך העצמאי?
יש לי מס' טלפון של פקידה ספציפית שאני צריכה אבל כבר לא עונים שם במשך חודשים
משהי מכירה את התופעה? איך מתקשרים איתם? אני בסך הכל צריכה טופס
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אף אחת??
מה אתן עושות כשצריך ליצור קשר עם הגוף שנקרא "החינוך העצמאי"?

• הוסף לסימניות
האם הם בכלל פתוחים?
אני מנסה כבר במשך שבוע וחצי למספר הראשי וכל הזמן צליל של שיחה ממתינה.
תוכלי לשלוח גם אלי המייל? אני צריכה את מחלקת שכר

• הוסף לסימניות
ברוכות הבאות למועדון!
ככה זה תמיד!
רק אם תבואי בעצמך ו"תסחבי" אותה משיחת רעות משעשעת, אולי תקבלי את מבוקשך...

• הוסף לסימניות
למה סתם לקטר?
יש להם שעות וימים בהם הם עונים לטלפונים. כל פקידה והשעות שלה. מחוץ לשעות הקבועות הם ממש לא מרימות אך בדר"כ אני מסתדרת עם זה.
לגבי השירות ל'אזרח', כן, יש מה לשפר. עם תודעת השרות המשתפרת במרבית החברות הציבוריות, יש להם עוד מה ללמוד.

• הוסף לסימניות
גם בשעות קשה להשיג אותם. תמיייייייייייד תפוס.
אני טועה???

• הוסף לסימניות
על באמת קשה מאד מאד מאד להשיג אותם אני נקטתי בפעמים האחרות באסטרטגיה ,,,
פשוט ניסיתי אופציה אחרי אופציה בכל מס' שעלה בראשי זאת אומרת מתחילים **0258906 וההמשך ניסיתי כל אופציה עד שמישהי ענתה ואז התחלתי לבקש תעשי לי טובה אף אחד לא עוזר לי וכו' עד שמישהי ענתה לי באחד הפעמים ראיתי שנפלתי על נכסית פשוט ניתקתי וניסיתי מישהי אחרת

• הוסף לסימניות
אני מוכנה לנסות לעזור - בל"נ!!
אפשר לפנות אלי באישי עם שם/מחלקה/נושא מדובר ואשתדל להפנות למייל/טל נכון...

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אומנם לא נתקלתי בצורך להשיג את פקידה מהחינוך העצמאי
אך אני עדה למאמצי קרובות משפחתי להשיג, לטלפן,
להתחנן על נפשם על מנת לקבל אישור/ לסדר טופס / אחר
כדי לזכות לקבל את משכורתם (של ממלאת מקום) המגיעה להם ביושר
לא כדי לרכוש את הוילה בקיסריה...

זאת כמובן שרצו בשעה לא שעה מהרגע להרגע למילוי מקום פתאומי,
אז נכון שכל הכבוד שהם נותנים עבודה, אבל יש דרך להתנהג
חוסר העבודה ומצב המילוי מקום לא הופך אותן יותר גרועות מסודניות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה