החיפוש בוינדוס 10 הפסיק לעבוד

• הוסף לסימניות
החיפוש בוינדוס 10 (הצמוד להתחל) הפסיק לעבוד.
מישהו יודע מה הסיבה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;2041446:
החיפוש בוינדוס 10 (הצמוד להתחל) הפסיק לעבוד.
מישהו יודע מה הסיבה?

אין לי תשובה לשאלתך כי אין לי ווינדוס 10, אבל מדוע שלא תשתמש בתוכנת EveryThing המופלאה ? (עובדת נפלא על ווינדוס 7 ו-8, אין סיבה שלא תעבוד על 10)

• הוסף לסימניות
אני משתמש בה ללא הרף.
אבל החיפוש של וינדוס הוא יותר פרקטי למציאת תוכנה למשל.

• הוסף לסימניות
אני משתמש בה ללא הרף.
אבל החיפוש של וינדוס הוא יותר פרקטי למציאת תוכנה למשל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בודקת תוכנה;2041921:
אולי בגלל עומס, תנסי מאוחר יותר.

עומס של מה?
בכ"א זה כבר תקופה!

• הוסף לסימניות
נסית קליק ימיני על התחל?

• הוסף לסימניות
גם לא עובד!

• הוסף לסימניות
אצלי זה מסתדר בד"כ לאחר הפעלה מחדש, מעבר לזה לא מצאתי עוד פיתרון

• הוסף לסימניות
זה כבר עבר הרבה הפעלות מחדש.

• הוסף לסימניות
alt+ctrl+delete
תגיע ל'מנהל המשימות'
תלחץ על: יותר פרטים
חפש שם שורה ששייכת לחיפוש,
סיים משימה.

ועובד.

• הוסף לסימניות
הקלק ימני על סמל ההתחל ובחר ב PowerShell הפעל כמנהל
הכנס:
קוד:
Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
והפעל את המחשב מחדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה