החלטה "גורלית"- איזו חברה לאינדוקציה?

• הוסף לסימניות
כיריים אינדוקציה אלקטרולוקוס או זנוסי?
מי יכול להחכימני?

• הוסף לסימניות
אכן גורלית חבל שלא נתתם כותרת רלוונטית

• הוסף לסימניות
של חברת תקע המליצו לי ע"י משהו שעשה מחקר מקיף וקנה את הדגם הזה

SmartSelectImage_2020-03-17-12-59-35.png

• הוסף לסימניות
קניתי של זנוסי עם איזור גמיש עלה לי 1000 שקל מחיר בדיחה קניתי אצל מוש יגל עודפי תצוגה
בינתיים מרוצה מאד

• הוסף לסימניות
מה כזה מיוחד בגמיש??
יש לי גמיש לכל השנה ולא גמיש לפסח.

• הוסף לסימניות
בוש מעולה!
לשים לב שיש יבואן רשמי ויש לא רשמי וחוץ מהאחריות אז גם בלא רשמי צריך גם לשלם על התקנה שלא משלמים ברשמי.

• הוסף לסימניות
אם זה יעניין אותך...
יש כיריים אינדוקציה מחברת "בומפני" שלא מצריך תלת פאזי.

• הוסף לסימניות
לי יש אלקטרולוקס גם שלא מצריך תלת פאזי.
בערך 2300

• הוסף לסימניות
חוזרת בי.
אחרי שבפסח הייתי ללא אזור גמיש הבנתי שאני צריכה את זה וזה מאד עוזר ומקל
איך לא גמיש לפסח.

לי יש אלקטרולוקס 70, כל חצי גמיש.
לא ממליצה.
לא התלהבתי בכלל על המוצר, הרבה באגים.

מכל מכשירי החשמל שקניתי, בוש הכי קנו אותי.
בדיעבד חבל שלא קניתי כיריים של בוש.

• הוסף לסימניות
יש לי כיריים של בוש עם משטח גמיש, כשבררתי לפני הקניה אצל אנשים שקנו, נוכחתי לראות שהרבה מאלו שקנו אלקטרולוקס לא המליצו לי בכלל- לא על השירות של החברה, טענו שהן מאד רגישות לנזילות בבישול וגורמות לכיבוי המשטח ונשרטות בקלות.
קניתי בוש ובינתיים מרוצה מאד מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה