החלטות לגבי מטבח - צבעים וחיפויים

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל עצות, המלצות ותמונות.
אני עומדת לקראת בחירת צבעי המטבח, ולא יודעת מה לבחור.
ברור לי שאני רוצה צבע לבן. השאלה אם מבריק (יעני לדמות זכוכית) או מט, או אולי עם טקסטורה או שזה פאסה?
האם להוסיף עוד צבע? אם כן - איפה? איזה?

אשמח לקבל תמונות להשראה.

כמו כן, מתלבטת לגבי חיפוי הקיר, האם לעשות זכוכית, ואם כן אם צבע חלק או עם דוגמא.

יש רעיונות?

מצרפת את תכניות המטבח, אם זה יעזור לכם לעזור לי.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 133.9 · צפיות: 71
  • הדמייה 1.jpg
    הדמייה 1.jpg
    KB 116.9 · צפיות: 62
  • הדמייה 3.jpg
    הדמייה 3.jpg
    KB 97.5 · צפיות: 70
  • הדמייה 4.jpg
    הדמייה 4.jpg
    KB 55.9 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
אניהייתיעושה מבריק יש לזה מראה יותר נקי

והייתי מוסיפה צבע בקלפה שלמעלה אבל עם זכוכית אני חושבת...
לגבי החיפוי אני הייתי ממשיכה עםהשיש על הקיר

• הוסף לסימניות
למה המקרר מתחבא מאחורי השולחן?

זה נראה שאין לו גישה נוחה...

• הוסף לסימניות
הולך היום שילוב של 2 צבעים כאשר הארונות למטה בצבע אחד והעליונים בצבע שונה.
הייתי עושה למטה כהה ולמעלה בהיר, ואז מקבלת גם פרקטי וגם יפה.
אישית פורמייקה מבריקה מעולם לא ראיתי אחת שנראית טוב ויוקרתי, עדיף כבר ללכת על מאט שנראה דמוי שלייפלק (יש כאלו)

• הוסף לסימניות
לגבי הידיות האינטגראליות
אם את אוהבת מראה אחיד - יש אפשרות לשים אותן לכל אורך המטבח, כולל בארונות שמתחת לכיורים ובארון ירקות ע"י יצירת דופן דמי לדלת שמחולקת בחלוקה כמו המגירות.

• הוסף לסימניות
עוד המלצה, אני רואה שיש לך מקום בשיש הבשרי, אז כדאי לך מאוד להשאיר מקום בשיש לכירה גדולה יותר של 70 ס"מ ולא כמו הסטאנדארט, זה מאפשר להשתמש ב4 סירים גדולים בו זמנית.

אני ממליצה מאוד על כירת אינדוקציה 71 ס"מ של אלקטרולוקס. (דורשת חיבור לתלת פאזה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתישראל;2070549:
לגבי הידיות האינטגראליות
אם את אוהבת מראה אחיד - יש אפשרות לשים אותן לכל אורך המטבח, כולל בארונות שמתחת לכיורים ובארון ירקות ע"י יצירת דופן דמי לדלת שמחולקת בחלוקה כמו המגירות.

דופן הדמי הזו מורכבת באמת מ-3 חזיתות, מה שאומר שהיא לא חזקה כמו דלת מחזית בודדת. כדאי לקחת בחשבון שיקול של חוזק מול עיצוב.

• הוסף לסימניות
מי עיצב לך את המטבח?
הוא נראה ממש טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

במסגרת השיפוצון מתוכנן ארון ספרים לסלון בעז"ה
אני בשלב בחירת החומרים ונתקעת בכמה נקודות
מצרפת את השרטוט של הארון, הוא כבר אחרי הרבה חשיבה, לא מאמינה שנשנה פה משהו, אבל שיהיה בסיס להבנה
1767053837294.png
בסיס הארון הינו פורמייקה
הדלתות האטומות + המגירות - צבע בתנור בהיר בגוון הפורמייקה בדיוק, או שבסופו של דבר נבצע אותם בפורמייקה גם כן
הבעיה שלי היא איך לבצע את המסגרות לזכוכית, להשראה לקחתי למשל את התמונה הזו מפרוג:
20230326_111554.jpg
אני מנסה להבין מהו הצבע הכהה פה? צבע בתנור כ"כ כהה וכ"כ מבריק? הנגר טוען שלא מכיר כזה צבע? פורמייקה? זה לא נראה לי, פורניר אולי? גם לא רואים פה את החיבורים של הקנטים
מישהו יודע לומר לי?

שאלה שניה
אני רוצה לסייד את הסלון בצבע זהה לפורמייקה הבסיסית
רואה פה בפרוג המלצות על 409T של פורמקס ביחד עם 1549 לקיר
אבל אני יותר מתחברת לצבעים בהירים יותר, 1548, 1541...
יש פורמייקות בגוון דומה לאחד מהם? מישהו מכיר?

שאלה שלישית ששאלתי כבר בנושא הקודם שפתחתי פה, אבל לא קיבלתי תשובה
האם מקובל היום לצבוע את התקרה אותו דבר כמו הקיר? זה מתקבל יפה? או סתם ככה לשים גוון בתקרה?
אם כן - באיזה צבע?
הקבלן טוען שצבע בתקרה חובה שיהיה צבע ייעודי לתקרה דווקא ולא צבע קיר
אבל הבנתי שזה גם גוונים אחרים ומניפות אחרות, וגם הרבה יותר יקר
מה עושים?

תודה רבה רבה מראש על כל תגובה
הפורום הזה עוזר לי ממש
שמחה להצטרף להיות חלק ממנו

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה