החלפת זיכרון ראם, איך אני יודע מה הדגם הנצרך? מצוב תמונה של הכרטיס הישן התקון

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי מהאתרים השונים ברשת חייבת להיות התאמה מלאה..
ומכיון שהכרטיס מת, ואין לי שום אפשרות להפעיל את המחשב....
אין לי איך לדעת את דגם הלוח המדויק..
מצ"ב תמונה, מישהו יכול לזהות מה הפרטים שאני צריך לקנות על פיהם?
IMG-20201220-WA0000.jpg

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי מהאתרים השונים ברשת חייבת להיות התאמה מלאה..
ומכיון שהכרטיס מת, ואין לי שום אפשרות להפעיל את המחשב....
אין לי איך לדעת את דגם הלוח המדויק..
מצ"ב תמונה, מישהו יכול לזהות מה הפרטים שאני צריך לקנות על פיהם?
צפה בקובץ המצורף 786276
השאלה היא מי אמר שהכרטיס מת
אם אתה מעוניין במשומש יש לי
tod5585 בגימייל

• הוסף לסימניות
הגיגה לא אמור להיות בעיה לקנות גם 8 -16?
נכון?

או שגם זה מוגבל (לא מדבר על יותר מ16) בלוח?
זה מוגבל בעיקר בגלל המעבד, אם עד עכשיו היה לך 2 גיגה אני מניח שיש לך מעבד ממש ישן, מה הדגם?

• הוסף לסימניות
דור 6 שוחרר כבר ב2010?
איזה רכיבים? הלוח או הדיסק קשיח?, דיסק קשיח החלפתי עכשיו...

• הוסף לסימניות
:(
חבל שלא ידעתי שקניתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה