כללי החלפת טקסט אינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט עם סטייל [סגנון או תו בעברית?] אחד, למשל "מורנו הרב" ואחרי זה "משה" בסטייל [בסגנון?] אחר ואני רוצה להכניס paragraph enter בין המילים האלה, איך אני עושה זאת?

• הוסף לסימניות
דיברנו פעם על זה, שתצטרף להכניס תו מסויים לפני ואחרי סגנונות אלו, ואחרי זה לחפש איפה יש את התו האחרון של הסגנון הראשון, שיש אחריו את התו בתחילת הסגנון השני ולהחליף אותו במה שאתה רוצה.

דוגמא מה שהייתי עושה:
חפש, סגנון תו מודגש: ^.+$
החלף ב: ^$0@
מה שקורה עכשיו, שיש סימן ^ בתחילת סגנון תו מודגש, וסימן @ בסוף.

עכשיו הייתי עושה, חפש, סגנון תו נטוי: ^.+$
החלף ב: #$0&
מה שקורה בשטח, שיש סימן # לפני סגנון תו נטוי, וסימן & בסוף סגנון תו זה.

עכשיו הייתי עושה חפש: @ ?#
שזה אומר חפש את הסימן @ שזה הסימן שנמצא אחרי סגנון תו מודגש, שיש אחרי זה רווח או שאין אחריה רווח, ואחריו יש סימן #, והחלף אותו במה שאתה מעוניין.
אתה יכול גם להכניס אותם בחבילות, אם תרצה להשאיר את הסימנים עד סוף העבודה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על זה אבל בכל זאת אני חדש בענינים אלו ואני רוצה לדעת מה מוסתר תחת כל הקודים האלו ומזה להיות מבין דבר מתוך דבר לשאר מקומות גם. על כן אם יודעים על מקום שמלמד על הקודים האלה נא לעדכן כאן תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה