החלפת תמונה משתמש

• הוסף לסימניות
אני רוצה להחליף את התמונה של המשתמש
אך בהגדות נותן לי את התראה:
upload_2020-1-13_11-53-27.png

מה עושים???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כתוב בצורה ברורה מאוד למה אי אפשר, כמו ש @אין דופי כבר אמר.

תוכלו אבל בכל אופן לנסות לשנות באופן ידני.

נסו להחליף את התמונה שנמצאת בנתיב הבא:
קוד:
%AppData%\Microsoft\Windows\AccountPictures

אם הנתיב לא קיים נסו ליצור אותו לבד.

יהיה מעניין לדעת אם אכן הצליח.
תעדכנו.

• הוסף לסימניות
נסו להחליף את התמונה שנמצאת בנתיב הבא:
%AppData%\Microsoft\Windows\AccountPictures
אם הנתיב לא קיים נסו ליצור אותו לבד.
איפה נמצא נתיב? איך מחליפים?

ו-אני בהלם!!!
מה זה אומר אין רשיון? איך הוא עובד בכלל אם הוא לא פעיל?
-זה לא היה המחשב שלי, ולכן מוגדר בו תמונה שמישהו הכניס.

• הוסף לסימניות
ו-אני בהלם!!!
מה זה אומר אין רשיון? איך הוא עובד בכלל אם הוא לא פעיל?
-זה לא היה המחשב שלי, ולכן מוגדר בו תמונה שמישהו הכניס.
אין רישיון פשוטו כמשמעו.

ווינדוס 10 עובד רגיל ללא רישיון. למעט כמה הטרדות כמו זו למשל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה