דרוש מידע החלקה למתולתלת

• הוסף לסימניות
היי אני מתולתלת
עשיתי פתיחת תלתלים לפני שנתיים -היה טיל
אבל עכשיו השיער גדל ואני חייבת לחדש
אני רוצה לעשות החלקה
מישהי יודעת מניסיון!--
כל כמה זמן אני אצטרך לחדש את ההחלקה?
האם יכול להיות לי נשירה או שהשיער ייפגם?

בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
לחדש זה בהתאם לצמיחה שלך
עד כמה השורש מתולתל
וגם עד כמה מפריע לך כשזה גדל....

נשירה ופגמים בשיער תלוי ממש בחומר
אם החומר טוב - לא אמור לקרות...

• הוסף לסימניות
לחדש זה בהתאם לצמיחה שלך
עד כמה השורש מתולתל
וגם עד כמה מפריע לך כשזה גדל....

נשירה ופגמים בשיער תלוי ממש בחומר
אם החומר טוב - לא אמור לקרות...
איזה החלקה מומלצת למתולתלת ממש?

• הוסף לסימניות
לא ממש יודעת
כדאי למצוא מישהי עם המלצות טובות ושהיא תמליץ על חומר
רק תקחי בחשבון שזה להכנס לזה לכל החיים
כי ברגע שמתחילים וגדל שורשים זה נראה פחות.....

• הוסף לסימניות
אם את מתולתלת
קחי בחשבון שברגע שגדל לך שורשים רואים את זה מיד.
תצטרכי לכאורה לחדש החלקה מהר.

• הוסף לסימניות
מחפשת משהי זולה להחלקה באזור ירושלים / ביתר / בית שמש
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה