דרוש מידע החלקת שיער בבני ברק

• הוסף לסימניות
איזה סוג החלקה מומלצת לשיער מתולתל? שיהיה רך ולא קרשים?
יש לכן המצלמה על מישהי מסוימת?

• הוסף לסימניות
נעולה דווקא על בני ברק ?
ואיזה סגנון את רוצה אורגנית או קארטין ?

יש בכל אופן את רבקה חוברה שגרה במודיעין עילית
שהיא עקרונית עושה את כל סוגי ההחלקות
אבל בעיקר אורגנית, וזה מה שאני עשיתי אצלה
ואני ממש ממליצה!!!
נייד שלה - 054-307-0839

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נעולה דווקא על בני ברק ?
ואיזה סגנון את רוצה אורגנית או קארטין ?

יש בכל אופן את רבקה חוברה שגרה במודיעין עילית
שהיא עקרונית עושה את כל סוגי ההחלקות
אבל בעיקר אורגנית, וזה מה שאני עשיתי אצלה
ואני ממש ממליצה!!!
נייד שלה - 054-307-0839
תודה אבל כן רוצה רק בני ברק.
יודעת להסביר לי מה ההבדל בין אורגני לקראטין?

• הוסף לסימניות
וואלה, קצת קשה לי להאריך כאן, בכל אופן ממש מלמעלה כי יש כמה וכמה הבדלים מהותיים
אחד העיקרים זה שאורגנית זה יותר מחומרים טבעיים וכן יותר לאורך זמן משמעותית מהחלקה קראטין שהיא לטווח הרבה יותר קצר ומחומרים יותר בעיתיים
זה בגודל אבל תמיד כדאי לך לפני ההחלטה גם לגגל קצת קודם יותר ולהיחשף ליותר מידע מדויק
בהצלחה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מתעסקת עם כל סוגי השיער צבוע מתולתל פגום יבש
ממליצה מאודדדדד ושירות מושלםם

קבצים מצורפים

• IMG_2787.jpeg
    IMG_2787.jpeg
    KB 773.9 · צפיות: 39

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה