כללי החלת מאסטר

• הוסף לסימניות
אני רוצה להחיל מאסטר רק על עמודים ימניים
ומאסטר נוסף רק על עמודים שמאליים
הספר הינו בעל 400 ויותר עמודים
כיצד מבצעים זאת במהירות ולא בפרוט אחד אחד
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר לבנות מסטר של שני עמודים ימני ושמאלי.
למה דוקא ע"י 2 מסטרים?

• הוסף לסימניות
הספר צריך להיות בנוי דווקא על עמודים נפרדים ולא צמודים. לכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;946392:
הספר צריך להיות בנוי דווקא על עמודים נפרדים ולא צמודים. לכן.

אני לא יודעת מה אומר מאחורי הדווקא...
אבל בעיקרון גם אם זה בנוי צמיד אפשר ליצא בודדים

• הוסף לסימניות
ראשית תודה רבה.
ברור שאפשר ליצא כך ואין בעיה שזה יהיה בצמודים
רק שכשמיצאים לעמודים בודדים הבלידים לקוחים מתוך הצמד
והלקוח אינו מעונין שיראו את הצמד אלא את הבליד של העמוד כולו.
איך אפשר לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
אז תבנה לכתחילה בבודדים ולא בכפולות. אפשר לתת פקודה למאסטר על איזה עמודים לחול, במקום לגרור אחד אחד.

• הוסף לסימניות
בניתי כך רק שנראה לי הזוי לכתוב למאסטר לחול על א,ד,ו,ח,י,יב וכך הלאה עד 400 בדיוק על זה השאלה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;946419:
בניתי כך רק שנראה לי הזוי לכתוב למאסטר לחול על א,ד,ו,ח,י,יב וכך הלאה עד 400 בדיוק על זה השאלה!

יש לי פתרון מורכב. אבל יותר קל מלהקליק א,ג, וכו' כמו שכתבת.

מכיר אקסל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;946410:
ראשית תודה רבה.
ברור שאפשר ליצא כך ואין בעיה שזה יהיה בצמודים
רק שכשמיצאים לעמודים בודדים הבלידים לקוחים מתוך הצמד
והלקוח אינו מעונין שיראו את הצמד אלא את הבליד של העמוד כולו.
איך אפשר לעשות זאת?
בטח שאפשר בצד שהדף נצמד לדף השני
אל תסמן בליד..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה