כללי ~~~ החל פורים תשס"ט בפרוג ~~~

• הוסף לסימניות
יעל'ה תתחילו לאחל.

• הוסף לסימניות
מדהים...
אבל דוקא הוא נראה לי מדי טבעוני ולא מלא סוכר
אולי זהב? או שוקולד?

• הוסף לסימניות
פורים שמיייח לכוווווווווולם כחולים כזהבים
צפה בקובץ המצורף 34326

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 111.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
איזה ביצוע!!!!

• הוסף לסימניות
מיוחד!

(מותר לשאול באיזה תוכנה ובאיזה טכניקה?)

• הוסף לסימניות
לאחל לא אכפת לי ,אבל לעשות כאלו דברים יפים אני ממש לא יודעת.
בכל אופן פורים שמח!!!צום קל לכולם,ומשום שיש לי יום הולדת ומזלי גובר..:)
אז נאחל לכל חברי הפורום,הצלחות בהכל,חיים מאושרים ושמחים ורק טוב!

• הוסף לסימניות
אולי תוכל לתת הסבר, על אופן הכנסת ה"סוכר" בצורה כ"כ טבעית לתוך כוס הזכוכות, (זכור לי איזשהו הסבר ממומחה, שהתפרסם בתפריט הפתיחה של PHOTOSHOP 8 ז"ל על טכניקה זו,)

• הוסף לסימניות
אמנם לא באותה הרמה של קודמי [ועל זה נאמר מתי יגיעו מעשי למעשי קודמיי...] וגם אין הרבה זמן להשקיע בזה אבל בכל זאת בלי לברך אי אפשר.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.9 MB · צפיות: 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה