נכתב ע"י כוכב103;723888:אפשר להשתמש בסקייפ
האתר חסום לי, יש להם מס' טלפון?נכתב ע"י אלינור;723878:אני לא יודעת אם הם משדרים חתונות,
אבל יש כאן אתר של חברת שרלייב, תבדקי
http://sharelive.tv/sharlive_Heb/SL561148/live.html
בהצלחה ומזל טוב!
03-9175557נכתב ע"י תאוצה;723916:האתר חסום לי, יש להם מס' טלפון?
נכתב ע"י תאוצה;723848:סבתא של חתן שמתחתן היום והיא לא יכולה להגיע לחתונה בשל חולשתה, ידוע לי על חברה שמשדרת אירועים דרך האינטרנט אך שכחתי את שמה, מישהו מכיר את החברה או יודע על פתרון חילופי? תזכו למצוות
נכתב ע"י אלינור;723921:זה רעיון מוצלח בסקייפ
פשוט תפתחי את האתר שלהם, [אם את נתיבית וחסומה]
http://www.skype.com
תורידי את התוכנה,
ויש שם אפשרות להעביר וידאו בשידור חי חינם
[כמובן שגם במחשב שמקבל את השידור צריך להיות מותקן סקייפ.]
בדיוק שבוע שעבר הייתי בחתונה כזו
אני לא יודעת אם העבירו בסקייפ את החתונה לחו"ל,
אבל השיטה שהם צילמו הייתה דיי מקורית-
הם הצמידו מצלמת אינטרנט לקצה של מקל מטאטא [על מנת לצלם מגבוה מעל כל הקהל בחופה, למשל]
ועם מחשב נייד פשוט הסתובבו בכל האירוע וצילמו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים