החתונה היום!

• הוסף לסימניות
סבתא של חתן שמתחתן היום והיא לא יכולה להגיע לחתונה בשל חולשתה, ידוע לי על חברה שמשדרת אירועים דרך האינטרנט אך שכחתי את שמה, מישהו מכיר את החברה או יודע על פתרון חילופי? תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש בסקייפ

• הוסף לסימניות
זה רעיון מוצלח בסקייפ
פשוט תפתחי את האתר שלהם, [אם את נתיבית וחסומה]
http://www.skype.com
תורידי את התוכנה,
ויש שם אפשרות להעביר וידאו בשידור חי חינם
[כמובן שגם במחשב שמקבל את השידור צריך להיות מותקן סקייפ.]
בדיוק שבוע שעבר הייתי בחתונה כזו
אני לא יודעת אם העבירו בסקייפ את החתונה לחו"ל,
אבל השיטה שהם צילמו הייתה דיי מקורית-
הם הצמידו מצלמת אינטרנט לקצה של מקל מטאטא [על מנת לצלם מגבוה מעל כל הקהל בחופה, למשל]
ועם מחשב נייד פשוט הסתובבו בכל האירוע וצילמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תאוצה;723848:
סבתא של חתן שמתחתן היום והיא לא יכולה להגיע לחתונה בשל חולשתה, ידוע לי על חברה שמשדרת אירועים דרך האינטרנט אך שכחתי את שמה, מישהו מכיר את החברה או יודע על פתרון חילופי? תזכו למצוות

כדאי לך לברר אצל הצלם, האם יש לו פתרון.
אחי התחתן באמריקה והצלם שידר ישירות את ההסרטה לאתר מסוים.אנחנו ישבנו כאן בארץ וצפינו. שווה דיבור עם הצלם. ושיהיה בשמחות!!

• הוסף לסימניות
אני הבת של איפכא ובחתונה שלי היה "סקיייפ" עבור סבי שגר בחו"ל המפעיל של הסקייפ היה מאוד מוצלח ושמו: דניאל מספר פלאפון0502155404

• הוסף לסימניות
ראיתי בטקס מסוים שעשו משהו כזה לאחד שהיה מהמארגנים והתאשפז פתאומי...
לא יודעת איך אבל עשתה את זה ציפה פרל מי-ם, אין לי טל'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלינור;723921:
זה רעיון מוצלח בסקייפ
פשוט תפתחי את האתר שלהם, [אם את נתיבית וחסומה]
http://www.skype.com
תורידי את התוכנה,
ויש שם אפשרות להעביר וידאו בשידור חי חינם
[כמובן שגם במחשב שמקבל את השידור צריך להיות מותקן סקייפ.]
בדיוק שבוע שעבר הייתי בחתונה כזו
אני לא יודעת אם העבירו בסקייפ את החתונה לחו"ל,
אבל השיטה שהם צילמו הייתה דיי מקורית-
הם הצמידו מצלמת אינטרנט לקצה של מקל מטאטא [על מנת לצלם מגבוה מעל כל הקהל בחופה, למשל]
ועם מחשב נייד פשוט הסתובבו בכל האירוע וצילמו.

החתונה היתה בפ"ת?

• הוסף לסימניות
מצלמת וידאו ביתית של סוני לחבר עם כבל USB להגדיר בסקייפ כמצלמת אינטרנט, ותקבלו איכות מדהימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה