עזרה החתימה שלך מעודכנת?

• הוסף לסימניות
בתקופה האחרונה, כשראיתי מידי פעם אשכול של אחד היוצרים המוכשרים החברים כאן, הסתכלתי בתחתית ההודעה שלו, לראות אם יש קישור לתיקיית עבודה. גיליתי דבר מעניין.

כידוע, מאז השדרוג האחרון של האתר, כל הקישורים הישנים אינם עובדים. רבים רבים מחברי הפורום, שחתימתם הפנתה לדף כלשהו באתר [אשכול כלשהו, תיקיות עבודה, הודעה פרטית וכו'], לא עדכנו את החתימה, כך שהיא אינה אפקטיבית בעליל.

אז, אנא מכם: להנאתכם ולטובתכם, בדקו את החתימה שלכם, ועדכנו אותה.

אה, ואל תסבירו לי איך מגיעים לתיקיית עבודה בלי קישור בתחתית ההודעה. אני גם יודע את זה... רק באתי להזכיר לחבר'ה, ש'היי, אם כבר שמת קישור בתחתית ההודעה, בדוק בבקשה שהוא עדכני'...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קפיצה...

• הוסף לסימניות
הייי הופפ!!!

• הוסף לסימניות
הייי הופפ!!!
בתקופה האחרונה, כשראיתי מידי פעם אשכול של אחד היוצרים המוכשרים החברים כאן, הסתכלתי בתחתית ההודעה שלו, לראות אם יש קישור לתיקיית עבודה. גיליתי דבר מעניין.
אה, ואל תסבירו לי איך מגיעים לתיקיית עבודה בלי קישור בתחתית ההודעה. אני גם יודע את זה... רק באתי להזכיר לחבר'ה, ש'היי, אם כבר שמת קישור בתחתית ההודעה, בדוק בבקשה שהוא עדכני'...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מטרת האשכול וההקפצות, לסייע לכל בעלי המקצוע שבפורום. רבים מהם פרסמו בעבר בחתימתם קישור לתיק העבודות שלהם, או לאתר/דוא"ל שלהם, והקישורים אינם מעודכנים.

וזה - חבל מאוד. אז אנא מכם, בעלי מקצוע יקרים ומוכשרים, עדכנו את חתימותיכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה