כללי הטבעה PDF בתוך PDF

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
עשיתי טופס PDF אינטראקטיבי ואני רוצה שיהיה האפשרות לצרף בתוך הטופס קבצים (PDF) יש כזה דבר? אם כן איך אני יכול לעשות את זה?
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• צילום מסך.PNG
    KB 38.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני קופץ על האשכול
אפשר הסבר מה עושים בהמשך?
נסיתי לגרור לשם PDF ופשוט נפתח לי הPDF השני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1698705:

תודה אבל זה רק באקרובט
וגם אפי' באקרובט זה לא עובד (כדי שהטופס יעבוד בכל הגירסאות של אקרובט ורידר הצטרכתי לשמור את זה עם זה)

צפה בקובץ המצורף 246815

אבל אז אני לא יכול לצרף קבצים גם לא באקרובט

קבצים מצורפים

• 2015-07-15_185001.png
    KB 408.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אולי בכל זאת??
זה חשוב לי :(

• הוסף לסימניות
אפחד לא יודע?:(:confused:

• הוסף לסימניות
יש למעלה בצד שמאל אייקון של שני דפים לוחצים על זה, ואז נפתח חלונית ורואים את הדף, פותחים את התיקייה עם הקובץ שרוצים לצרף, ופשוט גוררים לחלונית, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1701111:
יש למעלה בצד שמאל אייקון של שני דפים לוחצים על זה, ואז נפתח חלונית ורואים את הדף, פותחים את התיקייה עם הקובץ שרוצים לצרף, ופשוט גוררים לחלונית, בהצלחה.
אפשר אולי הסבר יותר מפורט
יש לי PDF של 20 עמודים לדוגמא,
ואני רוצה להכניס עמוד נוסף, נסיתי לגרור לשם, והPDF השני פשוט נפתח לי ולא נכנס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסף צבי;1701806:
אפשר אולי הסבר יותר מפורט
יש לי PDF של 20 עמודים לדוגמא,
ואני רוצה להכניס עמוד נוסף, נסיתי לגרור לשם, והPDF השני פשוט נפתח לי ולא נכנס

זה בגלל שאתה צריך אקרובט לא מספיק רידר סתם

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות
מה זה אקרובט? תוכנה להתקין?
וא"כ, איך אני מתקין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסף צבי;1701825:
סליחה על הבורות
מה זה אקרובט? תוכנה להתקין?
וא"כ, איך אני מתקין?

זה קורא ועורך PDF מקצועי של אדובי, זה לא תוכנה חינמית,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה