היה לאחרונה עם איזה בנק שאנשים העבירו חשבונות...מנסיון של השנים האחרונות (המבוגרים יוכלו אולי להעיד על יותר זמן)
שום חרם שהתבסס על הציבור הכללי לא הצליח,
בציבור החרדי גם לא תמיד היו הצלחות אבל היו לפחות כמה הצלחות טובות.
אשמח שיתקנו אותי אם אני טועה.
היה את הסיפור של בנק הלאומי שהיה יותר רעש מאמיתיהיה לאחרונה עם איזה בנק שאנשים העבירו חשבונות...
החרם על אנגלבציבור החרדי גם לא תמיד היו הצלחות אבל היו לפחות כמה הצלחות טובות.
מרד הפסטהשום חרם שהתבסס על הציבור הכללי לא הצליח,
מחאת הקוטג' למי שזוכר..שום חרם שהתבסס על הציבור הכללי לא הצליח,
יתכן, אבל יש הרבה שמגדירים את עצמם שפויים ולמרות שהם לא מסכימים עם הקביעה הנ"ל הם סבורים שמבחינה ערכית יש לאפשר לאדם את חופש הביטוי ואין סיבה להחרים אותו בשל דבריוכי אני לא חושבת שאדם שפוי אחד היה מוכן להגדרת "לוחמי חופש".
מחאת הקורנפלקס לפני כמה שנים כשמחיר הקורנפלקס של תלמה זינק ל23 ש"ח היה חרם כללימנסיון של השנים האחרונות (המבוגרים יוכלו אולי להעיד על יותר זמן)
שום חרם שהתבסס על הציבור הכללי לא הצליח,
בציבור החרדי גם לא תמיד היו הצלחות אבל היו לפחות כמה הצלחות טובות.
אשמח שיתקנו אותי אם אני טועה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים