הטמעת פונט עזרה

• הוסף לסימניות
לקוחה שלי קנתה פונט מפונטביט.
ואני עבדתי על תבנית של POJO
אני לא מצליחה להטמיע לה את הפונט באתר.
כבר 6 שעות שאני מנסה.
גם בפוג'ו ניסו לעזור לי. אני משתגעת.
מה אני מפספסת?
שמתי את ה4 קבצי מערכת שהם שלחו לי בתקייה חדשה בתוך assets שנקראת fonts
וזה הקוד ששמתי בסטייל:
@import "../../../border/assets/css/style.css";

/* Your CSS code goes here
-------------------------------------- */

@font-face {
font-family: 'RimonaRegular';
src: url('../fonts/rimonaregularwebfont.eot');
src: url('../fonts/rimonaregularwebfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('../fonts/rimonaregularwebfont.woff') format('woff'),
url('../fonts/rimonaregularwebfont.ttf') format('truetype'),
url('../fonts/rimonaregularwebfont.svg#RimonaRegular') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;

}

body{
font-family: 'RimonaRegular', Arial !important;
}

h1,
h2,
h3,
h4,
h5,
h6 {
font-family: 'RimonaRegular', Arial !important;
}

• הוסף לסימניות
אולי תצרפי קישור לאתר.
(אפשר באישי, אם זה רגיש)

• הוסף לסימניות
הקוד נראה תקין, אבל מיושר לימין - זה די מציק (פעם הבאה אולי כדאי לתחום את הקוד בתוך [ code ] ו-[ /code ] )
קודם כל תוודאי שהקובץ נקרא ושהקישורים לקבצים האחרים (קבצי הפונט וקובץ הborder/assets/css/..) נקראים טוב וכולם עובדים.

אולי יש בעיה בפונט עצמו? תבדקי אם הפונט עצמו תקין וכל קבציו טובים ומוכנים לשימוש אינטרנטי (יש אתרים שאת מעלה לשם קובץ פונט רגיל והם נותנים לך את כל מה שצריך)

בכל אופן כמובן שעדיף לצרף קישור לאתר כמו שג'וש הציע, כך נוכל לראות מה הבעיה במו עינינו בלי "טלפון שבור"

:)

ערב טוב

• הוסף לסימניות
היי תודה חברים,
ותודה יהושוע,
בסוף אריאל מפוג'ו סידר לי את זה.
אין עליהם.
זה הקישור : http://ilanahakmon.co.il/
הוא רשם את הקוד נכון כמו שראה שזה צריך להיות בתבנית.

• הוסף לסימניות
הסבלנות והאכפתיוית של התמיכה של פוג'ו ממש ראויה להערכה.

• הוסף לסימניות
kcbv אין ספק!!!
קניתי מהם תבנית,
ובאמת נראה לי אני היחידה ששאלתי כל כך הרבה שאלות.
כי זה אתר ראשון שלי.
אריאל ענה לי על הכל!!
יש שם אשכול עם 2 עמודים רק שאלות הלוך חזור :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה