מידע שימושי הטפט של משנת יוסף

• הוסף לסימניות
כן, ניסיתי.
קודם ניסיתי להדביק וירד בקלות.
אח"כ ציפיתי את השיש, מדובר בטפט דק מאוד, רצוי לעבוד עם רצועות ולא עם חתיכה גדולה בשביל למנוע בועות.

• הוסף לסימניות
זה הכי מטריד אותי
הדבקת ומייד הורדת, או שניסית עם רטוב וכד' לוודא שיירד גם לאחר הפסח?
תודה רבה
חיכיתי, הרטבתי, הורדתי.
האיכות לא משהו, לא כמו הגרמני סוג דק יותר, קצת צלפוני

• הוסף לסימניות
עוד מישהו??
פשוט פוחדת להסתבך עם ההורדה

• הוסף לסימניות
ניסינו להדביק מרביעי עד עכשיו, ירד טוב, אבל כמו שכבר נאמר - סוג דק וצלופני, היום נחליט אם נשתמש בו או נוותר?????

• הוסף לסימניות
לא מומלץ בכלללללל!!
אחרי 3 שעות עבודה!!! (בדרך כלל גגגגג חצי שעה)
טפט דק, נקרע מהר בפינות, אם נדבק אי אפשר להוריד, בגרמני, יכולנו להרים שוב ושוב שיצא יפה בלי בועות, כאן, אין מצב!! היינו צריכים לעשות פזל של חתיכות פיציות, והיופי בהתאם... ממש לא בציפיות. הגרמני היה חתיכה אחת יפה, פשוט היה הפינוק של אחרי הניקיון, ועכשיו אנחנו ממש אוכלים אותה.
אחרי שסיימנו, ניקרע לנו מהר מאוד בפינות (וזה עוד לפני פסח, בישולים ושימושים וכו')
עוד מתלבטים כאן אם להחליף.....

חבל שהתפתינו,
לפחות רצנו דבר ראשון לעדכן כאן, למנוע עגמ"נ ממי שאפשר!!

• הוסף לסימניות
לא מומלץ בכלללללל!!
אחרי 3 שעות עבודה!!! (בדרך כלל גגגגג חצי שעה)
טפט דק, נקרע מהר בפינות, אם נדבק אי אפשר להוריד, בגרמני, יכולנו להרים שוב ושוב שיצא יפה בלי בועות, כאן, אין מצב!! היינו צריכים לעשות פזל של חתיכות פיציות, והיופי בהתאם... ממש לא בציפיות. הגרמני היה חתיכה אחת יפה, פשוט היה הפינוק של אחרי הניקיון, ועכשיו אנחנו ממש אוכלים אותה.
אחרי שסיימנו, ניקרע לנו מהר מאוד בפינות (וזה עוד לפני פסח, בישולים ושימושים וכו')
עוד מתלבטים כאן אם להחליף.....

חבל שהתפתינו,
לפחות רצנו דבר ראשון לעדכן כאן, למנוע עגמ"נ ממי שאפשר!!
משתתפים בצערכם, ותודה על השיתוף
האם מדובר ב"טפט-פטנט" של תבניכל??

• הוסף לסימניות
אתמול פתחתי את הטפט לשיש של משנת יוסף
מה אומר לכם?!
פשוט מ ז ע ז ע
דק כמו נייר - נקרע בקלות - מעצבן לעבוד איתו...
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
בינתיים הוא נשאר לי על השיש וגם יורד בקלות, אז מה אכפת לי שהוא דק?

• הוסף לסימניות
אני קניתי את הלבן ודווקא נהניתי ממנו
פעם ראשונה שאני מדביק
הדבקתי בחתיכות קטנות אבל היה חזק וגם כשהיה בועות נתן לי להוריד בזהירות ולהדביק שוב

• הוסף לסימניות
וואו

עכשיו לא יודעת מה לעשותתתתת

• הוסף לסימניות
דווקא אצלינו יצא ממש יפה
נדבק בקלות ויורד בקלות
אכן הוא מאד דק אבל נראה טוב

מה שכן
הדבק כנראה לא מספיק חזק
הדבקנו בלילה
ובבוקר השתחרר קצת בקצוות
חיזקנו קצת עם מסקנטייפ את המקומות המועדים להתקלפות

• הוסף לסימניות
לא לגעת בטפט הזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חבל על הכסף,
גם אם קניתם
פשוט חבל על ההשקעה של העבודה .....
נקרע בשניות
וגם אחרי שהרכבתם פאזל של טפטים....... הדבק לא מחזיק מעמד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה