עזרה הטרדה במייל

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כל כמה ימים אני מקבלת מייל ריק או מייל עם תו אחד בלבד ממייל בשם: של יומי

בפעם הראשונה/השניה שלחתי בחזרה שהמייל הגיע ריק (חשבתי שזו היתה טעות)

ובפעם החמישית שלחתי תגובה כועסת והיא חזרה אלי שהמייל נמחק ואין אפשרות לשלוח וכו'
אבל אחרי זה נשלחו אלי עוד כמה פעמים מיילים מאותה כתובת- איך יכול להיות דבר כזה? ואיך למען ה' עוצרים את התופעה המטרידה?????

ומישהו יודע מה זה המייל הזה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ספאם

• הוסף לסימניות
הם מחפשים אנשים שיגיבו ויענו ויתרגזו ויתעסקו עם זה
ככל שתדווחי מהר כספאם ותתעלמי זה יגמר גם אם יעברו לעוד כתובות חדשות

• הוסף לסימניות
כל כמה ימים אני מקבלת מייל ריק או מייל עם תו אחד בלבד ממייל בשם: של יומי

בפעם הראשונה/השניה שלחתי בחזרה שהמייל הגיע ריק (חשבתי שזו היתה טעות)

ובפעם החמישית שלחתי תגובה כועסת והיא חזרה אלי שהמייל נמחק ואין אפשרות לשלוח וכו'
אבל אחרי זה נשלחו אלי עוד כמה פעמים מיילים מאותה כתובת- איך יכול להיות דבר כזה? ואיך למען ה' עוצרים את התופעה המטרידה?????

ומישהו יודע מה זה המייל הזה?
כתבתם את המייל בפרוג?
אם כן אל תתפלאו כל פעם שאני כותב אפי' ברמז אני מקבל מייל אם איזה שאלה מטומטמת
ואז זה כביכול בטעות

• הוסף לסימניות
שמתי בספאם אז זה ממלא את הספאם למען ד'
יש אפשרות למחוק מיד כשזה מגיע, ואז זה לא רואים אותו כלל
בשורה מתחת ל'חיפוש במייל' יש 3 נקודות, פותחים ועושים 'סינון הודעות מסוג זה', וש מגדירים 'מחיקה'
(נראה לי שאפשר גם 'השתקה' - לא בדקתי)

• הוסף לסימניות
ויש אפשרות חסימת מייל זה.

• הוסף לסימניות
כתבתם את המייל בפרוג?
אם כן אל תתפלאו כל פעם שאני כותב אפי' ברמז אני מקבל מייל אם איזה שאלה מטומטמת
ואז זה כביכול בטעות
נכון.
כשהייתי חדשה ותמימה כתבתי את האימייל כאן ובסופו של דבר נאלצתי לנטוש כתובת אימייל ההיא לצמיתות.
היו גם הטרדות וגם שלחו דברים שאלוקים ישמור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה