מידע שימושי הידברות, אתרוג, ומה שביניהם

• הוסף לסימניות
לאחרונה לעיתים כשאני רוצה לצפות בוידאו באתר הדברות, מופיע לי המשפט הבא על הנגן: Error loading this resource.

האם זה קשור לסינון?
יש כאן לקוח אתרוג נוסף שנתקל בבעיה?

• הוסף לסימניות
כנל
אין לי מושג איך זה בלי סינון

• הוסף לסימניות
גם אני באתרוג, וזה נותן לי את הבעיה הזאת בקול הלשון בוידאו.

• הוסף לסימניות
זה שגיאת שרת שנגרמת אכן כתוצאה מהסינון...

בהידברות, אני מבין. אבל למה גם בקול הלשון?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, בעיקר בשידורים החיים

• הוסף לסימניות
לא כל כך נכנס להדברות, אבל בדיוק ניסיתי בערב תשעה באב, וידאו אחד [של האדמו"ר מקאליב] פעל לי שם, [לרגע אחד, לא ניסיתי יותר], וכשניסיתי לפתוח את ההרצאה של הרב פנגר, היתה שגיאה. כנראה תלוי על איזה שרת יושב הוידאו.
בקול הלשון בתשעה באב לעומת זאת, הכל עבד.
[אתרוג]

• הוסף לסימניות
לקול הלשון זה עידכון בגוגל- אתה צריך להכנס לעמוד ללכת ליד הכתובת של העמוד שאתה רוצה שיפתח לעמוד על הסמל כמין איקון והאות i ואז ללכת לאן שכתוב פלאש
הצג ברירת מחדל ולשנות להצג תמיד ואז זה מסתדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה100;n5021299:
לקול הלשון זה עידכון בגוגל- אתה צריך להכנס לעמוד ללכת ליד הכתובת של העמוד שאתה רוצה שיפתח לעמוד על הסמל כמין איקון והאות i ואז ללכת לאן שכתוב פלאש
הצג ברירת מחדל ולשנות להצג תמיד ואז זה מסתדר.

חבל שאי אפשר לצלצל כמה פעמים. עשיתי את זה והסתדר, ממש תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה אתרוג חוסם את הידברות?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה אתרוג חוסם את הידברות?
אני באתרוג הכי מהודר :) ופתוח, יתכן משהו בהגדרות
את יכולה לנסות לבקש לפתוח ואז תקבלי תשובה למייל למה בדיוק זה לא פתוח או הוראות מה לעשות כדי שיפתח.

והאמת, שאני חושבת עכשיו, זה אמור להיות חסום, יש שם חופשי תמונות של נשים (לא שמתי לב לזה עד עכשיו כי רק אני על המחשב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה