דרוש מידע היה לילדכם חרדות? יצא לכם לחוות טיפול רגשי מועיל??

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות המלצות על מטפלת רגשית בחרדות אצל ילדים,
אני מעוניינת לשמוע אצל בעלי ניסיון בלבד.
מי שרוצה לפרסם את עצמה כמטפלת רגשית- שתפתח אשכול אחר;)
עדיפות לאזור חדרה, פרדס חנה, חריש, אך למישהי טובה- נלך גם רחוק.

• הוסף לסימניות
אני התנסתי עם הבת שלי
המלצתי עליה כמה פעמים בפורום
ראינו תוצאות מדהימות
מכירה עוד שהלכו אליה והיתה תועלת רבה מאד
בעזרת ד' שיהיה בהצלחה רבה מאד!

עדנה גלבוע
טלפון : 03-9522877
בבני ברק
יש לה תלמידות בעוד אזורים, לא מכירה אותן

• הוסף לסימניות
היא מאבחנת את מוקד הבעיה ועובדת עליו במח, משהו כזה, לא כל כך דומה למטפלות רגשיות אחרות ,
לפי הידוע לי יש החזר ממכבי וכללית
אם את רוצה עוד פרטים את יכולה להתקשר אלי ל035535561
אשמח לפרט לך

• הוסף לסימניות
אני יכולה לעזור לך באישי. מניסיון ממש

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

אמא לתאומות,​

אין לי אפשרות להודעות פרטיות.
תוכלי לכתוב לי במייל: dlg21033 שטרודל ג'ימייל?
או לכתוב את המייל/ טלפון שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה