דרוש מידע היה לך רסן?

• הוסף לסימניות
היה לי רסן וממש הביישתי ללכת איתו בחוץ והייתי צריך ללכת איתו 12 שעות ביממה (ישן בלילה 8 שעות)
למעשה מה שעשיתי בסוף זה שלבשתי אותו רק בלילות אבל סמתי בצדדים 2 או 3 גומיות בהתחלה זה כאב בגלל הלחץ אבל אח"כ התרגלתי וכלל לא הרגשתי כאב, בסופו של דבר גמרתי עם הרסן תוך 7 חודשים במקום שנה,

• הוסף לסימניות
היה לי רסן וממש הביישתי ללכת איתו בחוץ והייתי צריך ללכת איתו 12 שעות ביממה (ישן בלילה 8 שעות)
למעשה מה שעשיתי בסוף זה שלבשתי אותו רק בלילות אבל סמתי בצדדים 2 או 3 גומיות בהתחלה זה כאב בגלל הלחץ אבל אח"כ התרגלתי וכלל לא הרגשתי כאב, בסופו של דבר גמרתי עם הרסן תוך 7 חודשים במקום שנה,
היום אי אפשר להבין איך מישהי הייתה מסוגלת ללבוש דבר כזה...

• הוסף לסימניות
בכיף:)
היה לי סגר הפוך, וב"ה התחלתי לטפל מאוד מוקדם עם טיפול אורתודנטי (סביבות גיל 10)
הייתי צריכה ללבוש סוג של רסן שהולך מהסנטר עד הראש כל היום וכל הלילה, והלכתי אתו בערך 5 שנים...
היום אין זכר!!! אין לי מושג איך הייתי נראית לולא הייתי שמה על דעת החברה!..
היום כנראה יש דרכים אחרות לטפל בזה...
בהצלחה בכל!!!
אומץ , נחישות , לקנא!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה