היום הרת עולם

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 5W6A8480.jpg
    3.8 MB · צפיות: 35
  • 5W6A84801.jpg
    3.4 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מלא אוירה

• הוסף לסימניות
מיוחד במינו

• הוסף לסימניות
התמונה הצבעונית מעניינת יותר, צילום נהדר.

• הוסף לסימניות
מיוחד
מעורר השראה.

הצבעוני יפה פי כמה

• הוסף לסימניות
תמונה מלאת אוירה
אהבתי ממש למרות שאני פחות מתחברת לצילומי נופים וארועים וכו
זו תמונה קסומה
ואני גם אהבתי יותר את הדרמה שנוצרה בשחור לבן

• הוסף לסימניות
תמונה מיוחדת.
זה בית הכנסת של הבעש"ט במז'יבוז'?
היית שם בראש השנה?

• הוסף לסימניות
התמונה מקסימה ודרמטית.
בלי שום קשר לא מתחבר לי להרת עולם ואוירת יום כיפור

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה
העין שלי נמשכה מייד לדמות שליד החלון,
היא בעצם יוצרת לי כאן עניין בתמונה וחושבת שהיא הייתה צריכה גם תמונה בנפרד.
התמונה מחזירה אחורה לציורי העיירה:)
כמובן שאני הייתי הולכת רק על הצבעוני.

• הוסף לסימניות
יפה.
[אולי זה לא היה תלוי בך אבל הבן אדם שעומד במעבר ממש מציק לי בעין והפריע להתמקד ישר רק בבן אדם בחלון]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה