- הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה של @קלרינט, החלטתי לשתף קצת מותגים ותהליכים.
אז ניגש ישר לענין העומד על המפה.
את הלוגו המושלם הזה קיבלתי מסטודיו נמשים
זה לוגו לתת מותג מבית החנות סקוטי [חנות בדים באשדוד] והפעם המותג הנוכחי מוכר מפות מקוריות ולא שגרתיות עם מפיות תואמות ואביזרים משלימים.
ללוגו הצטרף חבק שאיתו המפות ארוזות

ומכאן התחילה העבודה שלי, להפוך את חומרי המיתוג הזה לשפה מיתוגית מושלמת - מודעות עוצרות וקטלוג מוכר.
איך עשיתי את זה?
1. כמובן ס"ד וברכה ממנו יתברך.
2. התבוננתי בלוגו וניסיתי לראות מה הוא משדר ואיך אני רוצה להעביר את התחושה הלאה לכל הפרטים. וכאן אני מעתיקה את מה שכתבתי ללקוחה כששלחתי לה את המייל עם המודעה:
קצת הסבר על הגריד והשפה העיצובית:
המטרה להתאים את המודעה לאופי הלוגו שמבטא את אופי המותג.
בלוגו יש שילוב של יד חופשית ויצירתית יחד עם קו מהוקצע ויוקרתי.
בגריד של המודעה, רציתי לשמר את האוירה ולכן שילבתי בין שני הסגנונות.
התמונה, מופיעה בתוך ריבוע שנגמר בסוג של שרבוט מרקרי, נותן את התחושה החופשית, הנועזת, ללא הגבולות, [הצד השני של התמונה צמוד לשוליים ונותן את הטון המהוקצע והחתוך.]
הלוגו - במיקום קצת שונה מהשיגרה הנורמלית - מוסיף נופך למקוריות והייחודיות.
ממשיך ממנו מסגרת פנימית שנחתכת ומסייעת לאוירה החופשית במודעה לבוא לידי ביטוי
הפונט - הכותרת - פונט 'שפיצר' - חדשני, נועז ושובב.
לעומת שאר המלל במודעה שנכתב בפונט 'רפורמה' שמתכתב טוב עם פונט הסלוגן ומשדר את המקצועיות והמכובדות.
למטה בסטריפ - יש אזכור של השפה העיצובית מהאריזה. [בין הפרוטים של מה שאת נותנת, נתתי לריבוע סוויטש' והפכתי אותו למעוין מעניין כאשר לאחר שהשורה נגמרת הוא חוזר לריבועים המהוקצעים של השפה העיצובית
הקופי במודעה - קליט, סוחף, מעורר במילים קצרות את החשק להתחדש במפות בלתי שיגרתיות.
והנה התוצאה:
אח"כ הגיע תור הקטלוג.
גם בו שמתי דגש על השימוש בשפה העיצובית הניגודית הזו. להתפרע אבל לשמור על קו יוקרתי.
הנה טעימות ממנו:
ולכם אני אגלה קצת מחומרי הגלם.
הצורה המשורבטת של התמונות נולדה מזה:
קצת פספיינדר וסדר בשביל לארגן חורים שנוצרו באמצע וזה היה מיכל מושלם לתמונות אלופות.
הקרדיט על הסטיילינג המושלם ועיצוב השולחנות הוא ללאה צ'ישינסקי. הצילום האלוף - אהובי דרוק. [לא כולל עמוד המפיות אותם הלקוחה צילמה לבד]
אז ניגש ישר לענין העומד על המפה.
את הלוגו המושלם הזה קיבלתי מסטודיו נמשים
זה לוגו לתת מותג מבית החנות סקוטי [חנות בדים באשדוד] והפעם המותג הנוכחי מוכר מפות מקוריות ולא שגרתיות עם מפיות תואמות ואביזרים משלימים.
ללוגו הצטרף חבק שאיתו המפות ארוזות

ומכאן התחילה העבודה שלי, להפוך את חומרי המיתוג הזה לשפה מיתוגית מושלמת - מודעות עוצרות וקטלוג מוכר.
איך עשיתי את זה?
1. כמובן ס"ד וברכה ממנו יתברך.
2. התבוננתי בלוגו וניסיתי לראות מה הוא משדר ואיך אני רוצה להעביר את התחושה הלאה לכל הפרטים. וכאן אני מעתיקה את מה שכתבתי ללקוחה כששלחתי לה את המייל עם המודעה:
קצת הסבר על הגריד והשפה העיצובית:
המטרה להתאים את המודעה לאופי הלוגו שמבטא את אופי המותג.
בלוגו יש שילוב של יד חופשית ויצירתית יחד עם קו מהוקצע ויוקרתי.
בגריד של המודעה, רציתי לשמר את האוירה ולכן שילבתי בין שני הסגנונות.
התמונה, מופיעה בתוך ריבוע שנגמר בסוג של שרבוט מרקרי, נותן את התחושה החופשית, הנועזת, ללא הגבולות, [הצד השני של התמונה צמוד לשוליים ונותן את הטון המהוקצע והחתוך.]
הלוגו - במיקום קצת שונה מהשיגרה הנורמלית - מוסיף נופך למקוריות והייחודיות.
ממשיך ממנו מסגרת פנימית שנחתכת ומסייעת לאוירה החופשית במודעה לבוא לידי ביטוי
הפונט - הכותרת - פונט 'שפיצר' - חדשני, נועז ושובב.
לעומת שאר המלל במודעה שנכתב בפונט 'רפורמה' שמתכתב טוב עם פונט הסלוגן ומשדר את המקצועיות והמכובדות.
למטה בסטריפ - יש אזכור של השפה העיצובית מהאריזה. [בין הפרוטים של מה שאת נותנת, נתתי לריבוע סוויטש' והפכתי אותו למעוין מעניין כאשר לאחר שהשורה נגמרת הוא חוזר לריבועים המהוקצעים של השפה העיצובית
הקופי במודעה - קליט, סוחף, מעורר במילים קצרות את החשק להתחדש במפות בלתי שיגרתיות.
והנה התוצאה:

אח"כ הגיע תור הקטלוג.
גם בו שמתי דגש על השימוש בשפה העיצובית הניגודית הזו. להתפרע אבל לשמור על קו יוקרתי.
הנה טעימות ממנו:
ולכם אני אגלה קצת מחומרי הגלם.
הצורה המשורבטת של התמונות נולדה מזה:
קצת פספיינדר וסדר בשביל לארגן חורים שנוצרו באמצע וזה היה מיכל מושלם לתמונות אלופות.
הקרדיט על הסטיילינג המושלם ועיצוב השולחנות הוא ללאה צ'ישינסקי. הצילום האלוף - אהובי דרוק. [לא כולל עמוד המפיות אותם הלקוחה צילמה לבד]
הנושאים החמים